Zodiac

Trallalalaa, vuosi 2012 alkaa olla läjässä! Ei ollut mikää huippuhauska kokemus tämä kausi, mutta ehkäpä vuosi 2013 tuo mukanaan mukavampia juttuja.

Rouva Raadelmalla on tunnetusti mystisiä taipumuksia, ja nyt te, arvoisat blogini lukijat, pääsette nauttimaan ennustuksistani. Tosin ne ovat hieman keittiöperspektiivistä laadittuja, mutta haitanneeko tuo?

Madame Raadelmasta kertoo, minkälainen tulee vuodestasi 2013!

kauris

Kauris

Vuosi 2013 avaa sinulle mahdollisuuden huolellisempaan suunnitteluun. Olet viime vuodet laiminlyönyt viikkoruokalistojen laatimisen, mutta nyt tilanne muuttuu. Excel-taulukoidut ateriasuunnitelmat kuuden viikon ruokalistajaksoille syntyvät kuin itsestään. Ja mikä parasta, aineelliset olosuhteesi kohenevat suunnitelmatalouden avulla. Jee!!!

Vuoden 2013 teemaruoka-aineesi: punajuuri
Madame R:n suositus ruokalajiksi: uunipunajuuret vuohenjuuston kera

vesimies

Vesimies

Ainutlaatuinen kykysi yhdistellä erilaisia asioita uudella tavalla toisiinsa tuottaa tänä vuonna kotikeittiössäsi mielenkiintoisia tuloksia. Perheesi ei olisi mitenkään voinut kaivata banaanilla täytettyä haukea ennen innovaatiotasi. Jatka lanttareiden kanssa, jätä kokkailut muille.

Vuoden 2013 teemaruoka-aineesi: parsa
Madame R:n suositus ruokalajiksi: parsarisotto

kalat

Kalat

Herkkyytesi aistia lähimmäistesi tuntoja ja alttiutesi auttaa muita – jotka kenties eivät apuasi tarvitsisikaan – johtaa keittiötilanteesi suoranaiseen sekasortoon vuonna 2013. Varo hankkimasta sitä naapurisi suosittelemaa goji-marjalajitelmaa. Leipää voi leipoa myös laskevan kuun aikaan.

Vuoden 2013 teemaruoka-aineesi: sipuli
Madame R:n suositus ruokalajiksi: ranskalainen sipulikeitto (sitä valmistaessa voi aina tirauttaa muutaman kyynelen)

oinas

Oinas

Ja taas rytisee, kun oinas aloittaa vuoden 2013. Maaliskuun alkuun mennessä ruokavuosi alkaa olla pulkassa, kun oinas vetelee viimeiset joulupiparit uunista. Ota nyt hyvä pässi vähän iisimmin! Ja voisi siltä kumppaniltakin joskus kysyä, että mistä ruoasta sattuu pitämään…

Vuoden 2013 teemaruoka-aineesi: tomaatti ja chili
Madame R:n suositus ruokalajiksi: chilikatkaravut ja Tabbouleh-salaatti

harka

Härkä

Nonnnnniiiiiiiinnnnn, tarttiskos syöräkkin jottain… Härän kannattaisi hakeutua oinaan läheisyyteen vuonna 2013, koska jo ennestäänkin hitaalla härällä menee nyt todella rauuuuhaaaallllliiiiiiisseeeeestiiiiiiii… Käännä päätäsi, vanha veikko, ja vuodesta 2014 voi tulla todella dynaaminen ja vauhdikas.

Vuoden 2013 teemaruoka-aineesi: pitkä piimä, ei vaineskaan, paprika
Madame R:n suositus ruokalajiksi: sizzling beef fajitas

kaksonen

Kaksonen

Kaksosen ruokablogi kerää  biljoona lukijaa päivässä vuonna 2013. Onneksi tätisi on hyvä keittäjä ja serkkusi mainio leipuri, joten jutunjuurta riittää, sillä keittiössähän kaksonen ei nyt suorastaan ehdi viipyä. Pitää rientää jumppakerhoon, kuorolauluharjoituksiin, akvarellipiiriin ja Marttoihin. Niin, ja blogiakin täytyisi päivittää…

Vuoden 2013 teemaruoka-aineesi: kukonpoika
Madame R:n suositus ruokalajiksi: kreikkalainen kanapata

rapu

Rapu

Voi ei, taasko meni ruoka pieleen, kun vahtasit Kauniita ja rohkeita? Rapu: ellet sysää vetistelyä ja tunnehöttöäsi sivuun, päätyy ravitsemuksellinen tilasi onnettomasti ja kuivut tyystin. Kaiva vaikka rakkaan isomammasi vanha keittokirja esiin ja aloita reippaampi elämä kokkaamalla lapsuutesi lempiruoat.

Vuoden 2013 teemaruoka-aineesi: tilli
Madame R:n suositus ruokalajiksi: tilliliha

leijona

Leijona

Jjaaauuu! Viinikaappi on tyhjillään, kun päättyvän vuoden bileputki kuivatti sen. Vaan eipä hätää, tuliterä tukkukortti polttelee jo taskussasi. Uudet cocktail-tarvikkeet onkin syytä hankkia nyt, sillä leijonien vuosi 2013 on yhtä suurta ruoka- ja juomajuhlaa. Vuoden huippuhetket vietät elokuun helteissä.

Vuoden 2013 teemaruoka-aineesi: kermajuusto
Madame R:n suositus ruokalajiksi: pannupizza

neitsyt

Neitsyt

Nirppanokkaneitsyt pihtaa taas: mehumaija puskee loppukesällä litratolkulla niin terveellistä aroniamehua, että suussa kirpoilee. Kellarin hyllyt pullistelevat hilloa, hyytelöä ja sosetta, ja kaikki terveellisesti ilman sokeria säilöttyjä. Senkin vanha hapannaama, katso peiliin ja mieti, miksi ruokakutsuillesi ei ole tungosta.

Vuoden 2013 teemaruoka-aineesi: hunaja ja marsipaani
Madame R:n suositus ruokalajiksi: prinsessatorttu

vaaka

Vaaka

Vaa’an merkkiin viitisen vuotta sitten siirtynyt Venus jatkaa loistettaan vuonna 2013. Romanttiset samppanjaillalliset ja raukeat sunnuntaiateriat rakkaimpiesi seurassa ovat jo legendaarisessa maineessa. Ole valppaana naapurisi kanssa, sillä keittiöstäsi leijuvat hyvät tuoksut saattavat ajaa hänet hulluuden partaalle.

Vuoden 2013 teemaruoka-aineesi: etanat ja äyriäiset
Madame R:n suositus ruokalajiksi: sinihomejuustokuorrutteiset etanat

skorpioni

Skorpioni

Anna jo olla vanhojen kaivelu! Vuosi 2013 tuo nimittäin sinulle aivan uudenlaista tongittavaa, kun pääset vihdoinkin viljelemään omia tiluksiasi. Maatyöt rentouttavat sinua ja löydät itsestäsi leppoisan puolen. Luota lähimmäisiisi.

Vuoden 2013 teemaruoka-aineesi: peruna
Madame R:n suositus ruokalajiksi: lytätyt uuniperunat

jousimies

Jousimies

Minkä dieetin ajattelit vuonna 2013 toimivan? Idealismisi alkaa saada jo naurettavia piirteitä. Jätä ne kantakuppilan kaverit vaikka kuukaudeksi pärjäämään omillaan, ja huomaat painosi putoavan kuin itsekseen. Tähän vuoteen saattaa sisältyä yllättäviä näkymiä rakkauden ja romantiikan saralla.

Vuoden 2013 teemaruoka-aineesi: mustikka
Madame R:n suositus ruokalajiksi: marjamämmi

???????

Nonni!! Miltäs näyttää tulevaisuus? Yleensä en paljasta ennustusmenetelmiäni, mutta tämän horoskooppipläjäyksen pohjana olen käyttänyt Hesarin horoskooppitestiä ja jotakin netin monista horoskooppisivustoista, jonka osoitetta en nyt enää muista.

Nyt tämä Rouva vaikenee, sillä aloittelen taas töitäni. Kuulemiin!

10 kommenttia artikkeliin ”Vuosi kasassa ja toinen alussa

  1. Sinihomejuustoa… Etanoita… Joo…Etanat olisivat uusi aluevaltaus; yritän olla ennakkoluuloton. Maistuvatkohan nekin kanalta, kuten yleensä kaikki outo ruoka kuulemma. Sinihomejuusto menettelee, jos löytyisi sellainen, joka ei maistu hikiseltä. Ihan kiusallasi valitsit minulle tuollaiset ruoat.

  2. Jahas, keittiötilanteeni on vaarassa ajautua suoranaiseen sekasortoon ilmeisesti. Olisin huolissani siinä vaiheessa, kun en enää innostuisi minkään uuden reseptin kokeilemisesta. Mutta vielä ollaan selvillä vesillä, sillä sipulikeittoresepti kiinnosti heti oitis. Ja ainahan voi turvautua näihin innostaviin ruokablogeihin… 🙂

    1. Voit välttää sekasorron toimimalla itsekkäämmin kuin tähän asti :)! Teet vain sellaisia ruokia, joita itse haluat. Blogini seuraavassa postauksessa on kerrottuna kaksi tällaista ”menestystarinaa”, kun Rouva R. ihan omaa hyväänsä ajatellen valmisti tíllilihaa ja mademuhennosta…

  3. Jään odottamaan mielenkiinnolla :)…

Comments are now closed.