kooste_syksy2013 (1280x595)

Ei viitsisi edes valittaa, mutta tämä syksy ketuttaa jo ihan kybällä. Ei niin millään jaksaisi niin yhtään mitään, päivät ovat vain pitkä sarja eriasteista hämäryyttä. Tai sitten aurinko paistaa niin matalalta, että koti näyttää rähjäiseltä. Tekisi vain mieli nukkua…

Vaikka on meillä kokkailtukin, kuten kuvasta näkyy. Yhden leppoisan lauantai-illan vietimme perinteisen juustofonduen äärellä. Siikaa beurre blanc oli vuorossa viime lauantaina. Jonakin hämyisenä iltana nautimme lihalientä ja -pasteijaa.

inkivaari1 (454x800)
Onneksi on ihania yhteistyökumppaneita, jotka esimerkiksi sitaisevat tuosta vaan kauniin isänpäiväkimpun. Jee, Kukkakauppa Katariina!

Ja ihan kohta lähdemme yhteen toiseen kivaan paikkaan. Jospa tästä päivästä tulisikin jo parempi :)?

10 kommenttia artikkeliin ”Voi tätä syksyä…

 1. Syksy on kyllä haasteellista aikaa, mieluiten vain nököttäisi sohvannurkassa läjä herkkuja kädenulottuvilla. Tai ainakin se on ollut hyvä syy meidän perheessä ostaa punaviiniä ja juustoja ja suklaata ja pullaa ja ja ja….

  1. Joo, sama juttu. Marraskuun voisi nimetä juusto-punaviinikuuksi tai mässykuuksi tai roskaruokakuuksi, kun ei jaksaisi edes arkiateriaa vääntää. Nytkin kaupasta tarttui mukaan grillattu broileri. Siitä syntynee RAPS-salaattia, eli se syödään suoraan paketista ja vihannekset saavat jatkaa hiljaiseloaan jääkaapissa…

 2. Minulla on joku ihme energiapiikki menossa, ison entraushomma kodinhoitohuoneessa, mutta kyllä se tästä rauhoittuu 😀

  1. Huomasin kyllä :)! Minäkin olen aina himoinnut Nigellan ruokavarastoa, ja nyt olen kade, että olet päässyt jo noin pitkälle. Sain eilen niin paljon itsestäni irti (varmasti sinun innoittamanasi :)), että raivasin meidän kodinhoitohuoneen takaseinän näkyviin. Neljä jätesäkillistä liina- ja pitovaatteita lähti pelastusarmeijan kierrätyslaatikkoon. Tulihan siitä jo hyvä mieli. Hmm. Jotenkin epäloogista valittaa nyhjäämistään ja piristyä urakoinnista…

 3. Minä taas puolestani sain tässä pimeydessä ostosvimman. Kiertelimme erilaisia ostoskeskuksia ja sitten siinä kävi niin, että nyt olen hankkinut jo kaikki joululahjat vaikka elämme vasta marraskuuta. Eipä ollut tungosta Baby Bornia ja Nikkoa valitessamme. Lisäksi olemme katselleet elokuvia ja siinä oheistuotteena lähetin tänään 30 paria villasukkia SPR:lle. Muutaman kuukauden päästä on vallan kauhia auringonpaistos. Sitä odotellessa voikaatten hyvin!

  1. 30 paria villasukkia! Kääk! Kudotko samalla kun katsot leffaa? Kadehdittavaa, wau :)!

   Ja joo, kyllähän tämä kohta iloksi ja auringonpaisteeksi muuttuu – ainakin siellä Naantalin auringon alla. Kivaa loppusyksyä teillekin!

 4. No just joo… Kaikki muut ovat olleet siis hirmu ahkeria ! No, juon lasin tyhjäksi ja lähden paarustamaan koiran kanssa ( että tullessa voin miettiä jotain iltapalaherkkua 😉

 5. Voi plääh tätä pimeyttä! Mutta, mutta, IHAN KOHTA ALKAA KEVÄT!!! (Siis mulla se alkaa tismalleen 21.12. kun päivää taas pitenee.) Ja sehän on ihan tuossa tuokiossa 🙂 Mutta toki tätä ankeinta aikaa vuodesta voisi piristää joku tuore, huippusöpö kuva Artusta… (Tää oli ns. lukijan toive.)

  Ihanaa viikonloppua toivottaa Haritun väki 🙂

  1. No voi kiitos toiveesta, täytyy yrittää huomenna valoisaan aikaan saada vauhtiveikkomme ikuistetuksi sd-kortille :)! Tänään olikin vähän valoisampaa, kun yllätys-yllätys ei satanut…

Comments are now closed.