laskiaispullat_ja_tulppaanit

Vuoden kierto on hauskaa: tammikuu tuntuu AINA tappavan tylsältä ja piiiiiiiiiiiiiiiiitkältä. Vaan kun koittaa helmikuu, alkaa tapahtua kaikenlaista kivaa. On ystävänpäivää, laskiaista, nimipäiväjuhlintaa ja vaikka mitä – ja joillakin onnekkailla hiihtolomakin. 
laskiaispullat_tayte

Me emme Herra R:n kanssa ehdi pitää lomaa vielä vähään aikaan, mistä saa näin yrittäjänä olla onnellinenkin. Silti ehdimme eilen nauttia laskiaistiistain kunniaksi parit pullat. Leipaisin meille ja Erittäin Tärkeälle Ystävällemme minilaskiaispullat. 

Pullataikinan ohje on vanha tuttu, mutta nyt paistoin pikkuruiset pullat minimuffinipellilläni. Niitä saa iki-ihanasta Kelovee-kaupasta, näkyy parhaillaan olevan varastossakin. On muuten maailman kätevin pelti! 

Kypsät pullat halkaisin, kaavin pois vähän taikinaa pohjaosasta ja sitten oli täytteen vuoro. Vasemmanpuoleisessa kermalla notkistettua mantelimassaa, oikealla vadelmahilloa.

laskiaispullat_hatuilla
Hattu päälle ja ääntä kohti!

erika_1_v_etkot

Helmikuun alkupuolella leivoin Prinsessatorttua, sillä juhlimme Herra Raadelman ”rinsessan” eli tyttärentyttären yksivuotispäivän etkoja. Meikäläinen on siis nykyään tällainen ”bonusmummo” :)!

Kakun lisäksi värkkäilimme Iso-Iskän kanssa  lahjapuoltakin. Nuori neiti sai meiltä nukenvaunut sekä tietysti nuken. Olemme melko konventionaalisia, kuten huomaatte. Bonusmummo ompeli nukkevauvalle vähän vaatetta ja nukenvaunuun peittoa sun muuta.

kattaus_erikaetkot

Syntymäpäiväateria katettiin upouudelle liinalle. Onnistuin löytämään Marimekon ”Keisarinnaa” vielä, vaikka kuosin tuotanto on jo lopetettu. 

Upeat kukat ovat tietenkin Kukkakauppa Katariinasta, joka on ihan huippukukkakauppa 🙂

helmihyasintit_1

Sieltä ovat nämä ystävänpäivähyasintitkin kotoisin…

helmihyasintit_2

…varma kevään merkki tämäkin. Kukkakauppa Katariina on siis asiakkaani, ja uudistamme parhaillaan Katariinan verkkosivustoa. Niinpä perästä kuuluu ja etenkin näkyy lisää kukka-aiheista tarinaa.

kristallisydan

Vaan arvatkaapa, kuka tämän ystävänpäivälahjan takana lymyää? No tietenkin ihanista ihanin Herra Raadelmasta! Dimangit ovat tyttöjen ja vähän varttuneempienkin rouvien ystäviä, kuten  Marliyn tapasi laulella. Ei suuremmin haittaa, vaikka sädehtivä kivi olisi kristallia ja hankittu Citymarketin aulamyymälästä Tiffany’sin sijasta ❤

Näihin kuviin ja tunnelmiin, kuulemiin Raadelmasta!

2 kommenttia artikkeliin ”Helmikuun helmiä

  1. Ihanalta näyttää, pitäisikö sitä koittaa noita pieniä pulliaisia viikonloppuna… Laskiaisjatkot?

Comments are now closed.