leivontavalineet 001 (1024x775)

Tadaa!!! Mitäs meillä tässä on? No, sarja huippuhienoja leivontavälineitä, jotka saimme kokeiltavaksi paraislaisesta Kelovee-myymälästä. Keloveessa on panostettu aivan ainutlaatuisiin leivontatarvikkeisiin, joista jo kerroin naistenpäiväjutussani. Silikoniset muffinsivuoat osoittautuivat vaativissa kenttäkokeissani parhaiksi mahdollisiksi: niitä ei tarvitse voidella, leivonnaiset irtoavat helposti ja käytön jälkeen ne saa laittaa tiskikoneeseen.

Nyt noihin haasteellisiin testeihin päätyivät krustadipelti (tai minimuffinivuoka), kohotuskori ja Partybrot-leipävuokasarja. Kahdella jälkimmäisellä syntyi loistavia leivonnaisia jo kertaheitolla, ja krustadipellilläkin olisi, ellen silkkaa laiskuuttani olisi käyttänyt sen kokeilussa valmista voitaikinaa. Tällä viikolla on siis luvassa leivonnaisjuttuja sekä yksi mielenkiintoinen kalajuttu.

Kannattaa siis poiketa kurkkimaan, mitä Raadelman keittiössä tapahtuu.

Ja joo, tämä on sitä paljonparjattua ”herutusta”.

Silti, aurinkoista viikonalkua!

… ja tässä vielä teaseriksi kuva kohotuskorissa kohotetusta pataleivästä. Keloveellä on verkkokauppa, josta näitä leivontavälineitä voi näppärästi tilata.

kohotuskori_3 (910x1024)

5 kommenttia artikkeliin ”Uusia leivontavälineitä

  1. En ole koskaan käyttänyt kohotuskoria, onko se oikeasti hyvä? 🙂 ja kaikenlaiset keittiövempaimet kiinnostavat kauheasti, joten herutus onnistui ja täällä odotellaan mitä kaikkea tällä viikolla täällä tapahtuu 😉

    1. Tämä oli minullekin ensimmäinen kokemus kohotuskorista, ja se oli kyllä aivan verraton! Leipä sai kauniin muodon ja pintaan tuli huikea kuvio. Laitan kuvan nyt tuohon postauksen loppuun, niin näet…

  2. Kohotuskorit ovat todela hyviä! Olen omistanut sellaiset yli kymmenen vuotta, enkä luopuisi enää.

    1. Hauska kuulla :)! Ihan kelpoisalta kohotuskori tunti alusta asti. Toisekseen, se on niin kaunis esine, että silmä lepää eikä tee mieli laittaa koria kaappiin lainkaan.

Comments are now closed.