Vuoden 2011 viimeisiä viedään, enää on tunneista kyse. Rouva askarteli pienen koosteen kuluneen vuoden blogipäivityksistä. Yritin myös setviä kävijämäärien osumista ja suosituimpia aihealueita. Mitäpä sitä muuta flunssapotilaana viitisisi tehdäkään…

Kävijämäärälaskuri näyttää palveluntarjoajan tilastoissa 6 670 yksittäistä vierailijaa tällä sivustolla. Oma mittarini, jonka viritin tänne tammikuun alussa 2011, puolestaan osoittaa 8 377 kävijää, mutta se ei erottele samasta IP-osoitteesta tehtyjä uusintakäyntejä.

Vuoden huippukävijämäärä oli 62 vierailijaa vuorokaudessa, ja tuo osui joulukuun 16. päivään. Silloin päivityksen aiheena oli merimiespihvi. Alkuvuodesta päivittäisiä kävijöitä oli noin 20, mutta kytkettyäni blogin Facebookiin ja Blogloviniin kävijämäärät nousivat suunnilleen 35 vierailijaan. Olen tästä enemmän kuin hyvilläni! Kiitos teille kaikille ihanille ihmisille, jotka olette sekavia höpötyksiäni jaksaneet lukea (tai ainakin käydä katsomassa, sillä esimerkiksi rakas puolisoni ilmoittaa välillä, ettei jaksa niin pitkiä juttuja lukea kuin mitä minä innoissani kirjoitan).

Hakukoneiden kautta sivuilleni päätyivät lihapullaohjeen metsästäjät, peräti 339 kertaa. Seuraavaksi suurimmat hakusanamäärät osoittivat blogin nimeen tai URLiin, mutta mielenkiintoista oli lukea tilastoista pölypunkista. Se kun kiinnosti peräti 46 hakukoneen käyttäjää! Kesäkurpitsapaistos, rakuunakana ja texmexpiirakka olivat viiden haetuimman sanan joukossa.

Jos jotakuta kiinnostaa käydä kurkkimassa kuvakollaasiin kokoamiani suosikkijuttuja, niin tässäpä linkkilista. Valitettavasti en saanut pikkukuviin rakennettua linkkejä. Linkit etenevät ylärivistä vasemmalta oikealle.

focaccia

lihapullaohje

erilainen voileipäkakku

sizzling fajitas

raclette-ateria

”pannupizza”

rouvakutsujen cocktail-tarjoilut

juhannuksen mansikkakakku

paholaisen hillo

kaalikääryleet

juustotäytteiset jauhelihapihvit

kebab-ateria kotikonstein

pataleipä

routapaisti

venäläistyyppinen Halloween-ateria

merimiespihvi

Ennenvanhaan ns. suurilla johtajilla oli tapana kannustaa työtätekeviä alaisiaan jonkin välietapin kohdalla sanoin ”Tästä on hyvä jatkaa”. Kannustan siis itseäni: Jatkapa tästä, jos vielä keksit jotakin! Ja minähän keksin…