ts_ruoka_121213 (469x638)
Turun Sanomat 12.12.2013.

Pääsin tekemään Turun Sanomiin pienen joulujutun, ja se ilmestyi tänään. Jebou!!!! 

Olin niin innoissani tästä jutusta, että kävin hankkimassa meille uuden joululiinankin.

uusi_poytaliina2013 (1085x1280)

Turun Artek lopetti toimintansa, joten sain liinakankaan alehintaan. Jostakin syystä tähän Alvarin ”Sienaan” ei vaan kyllästy!

Vaan miten sitten kävikään liinan kanssa? Se ei kuvaustilanteessa näyttänytkään tarpeeksi jouluiselta, joten vaihdoimme liinan vanhaan tuttuun poppanaamme.

joululaatikot_omakuva_2013 (1024x762)

Kyllä muuten on kuvaajissa eroa! Rouvan laatikkokuvasta puuttuu täysin tuo hehku, jonka TS:n Ari-Matti Ruuska loi omaansa. Tosin sain osallistua valaisemiseen hyvin konkreettisesti eli toimin salamavalon pidikkeenä :). Hyvinkin paikallinen Lucia-neito keittiön nurkassa…

Juttu ja laatikkoreseptit löytyvät TS-printtilehden lisäksi Ruoka.ts-sivustolta, joten en niitä kopioi tänne.

joulun_ovitahti2013
Tein meille uuden ovikoristeen, kun vanha oli kulahtanut. Toimintansa lopettavan Tiimarin valikoimista löytyivät ainekset ovitähteen.

Siinäpä sitten taisi olla meidän tämänvuotinen joulumme. Ei innosta enää pätkääkään ”kinkku&laatikko”-joulun viettäminen.

Tuleva viikonvaihde tosin kuluu joulumusiikin merkeissä, kun perjantaina rakas puolisoni, Herra Raadelmasta, esiintyy laulukoulunsa joulukonsertissa ja sunnuntaina suuntaamme yhdessä Qvidjan kartanoon laulamaan yrittäjäyhdistyksen kanssa kauneimpia joululauluja.

Sitten voi huokaista ja aloittaa vuodenvaihteen vapaat, sillä en aio enää loppuvuodesta tehdä mitään töihin vivahtavaakaan. Joten eipä muuta kuin työteliästä torstaita!

2 kommenttia artikkeliin ”Joulun laatikot?

Comments are now closed.