joulukortti_2_2012_vesivariefekti (1024x871)

Olimme eilen illansuussa laulamassa kauneimpia joululauluja, ja jonkinlainen joulun rauha iski tajuntaan. Herra R:n kaunis bassobaritoni toi Rouvalle erityisen levollisen olon. Tässä joulunalusviikon tunnelmiin Rajattoman ”The little drummer boy”, oma suosikkini vuosien takaa. Stressitöntä viikon alkua teille kaikille!

2 kommenttia artikkeliin ”Joulunalusviikon aluksi

  1. Olipa kiva rauhoittua tämän äärelle! Rajaton on yksi suosikkejani. Cantuzzinit paistuvat uunissa ja joulu tulee, vaikka kaikkea ei ehtisikään. Voisinkin laittaa Rajattoman levyn soimaan puuhien taustalle….

    1. Musiikki kyllä auttaa ihmeellisesti jaksamaan. Ja kyllä, joulu tulee, vaikka sitten tekisi kaiken tai ei mitään! Pitää muistaa olla itselleen armollinen, etenkin jouluvalmisteluissa.

Comments are now closed.