Julia Childin 100-vuotissyntymäpäivä ja Keittiössä, kotona ja puutarhassa-blogin  sekä Rouva Raadelman yhdessä julistaman bloggaushaasteen takaraja lähestyvät,  eli molemmat ovat huomenna, 15. elokuuta 2012.

Monia huikeita JC-postauksia on jo nähtävillä, muun muassa blogeissa Campasimpukka, 52 weeks of deliciousness , Food and Then Some, Suolaa ja hunajaa sekä Uchimurinaa. Nyt onkin viritetelty ajatusta siitä, että kokoaisimme bloggaajien kesken yhteisen linkkilistan, jolta Julian ohjeita löytyisi jatkossa yhdestä ja samasta paikasta.

Rouva R. on ottanut kopin (kuten niin trendikkäästi sanotaan)  ja lupaan siis tehdä tuollaisen JC-koosteen tänne blogiini. Teen aiheesta uuden sivun eli yläpalkkivalikkoon ilmestyy viimeistään huomenna oma Julia Child -välilehti. Voisitteko, arvoisat kanssabloggaajat, kuitata suostumuksenne siihen, että voin tuollaisen linkin rakentaa blogeihinne ja vielä mahdollisesti käydä imuroimassa linkkiin liittyvän kuvan blogistanne? Nythän on taas ollut keskustelua blogikuvien tekijänoikeusrikkomuksista…

Muistutan myös siitä, että Rouvan oman blogin kaksivuotissyntymäpäivien kunniaksi arvon kaksi minipatasettiä eli neljän padan satsia kaikkien Julia Child -blogihaasteeseen osallistuneiden kesken. Myös lukijoilla on mahdollisuus voittaa omansa, eli Rouva Raadelman kommenttilootaan 5.-15.8.2012 aikana kirjoittaneiden kesken arvotaan toinen setti pikkuisia annospatoja.

Kuulemiin siis huomiseen ja arvonnan osalta perjantaihin 17.8.2012!

15 kommenttia artikkeliin ”Julia Child -blogihaaste huipentuu huomenna

 1. Tulisiko tähän Julian ohjeilla tehtyjä ja blogattuja ruokia jo ajalta ennen tätä haastetta ja sen päättymisen jälkeenkin? Minulla on tunnisteena omissani (vain muutama sellainen tosin on) Julia Child ja olen ajatellut jatkossakin laittaa sen, kun Julian opeilla menen 🙂 Julia-arkisto kokeilluista ohjeista on oikein hyvä ajatus!

  1. Samaa ajattelin, että laittaisin kaikki JC:n ohjeilla valmistetut mukaan. Kokosin jo – sinänsä aika kamalan – kuvakoosteen aiemmin kokkailemistani ”Ranskalaisen keittiön salaisuudet” -ruokalajeista ja suunnittelin laittavani kuvan alle linkkilistan. Voin siis käydä poimimassa sinun blogistasi linkkiaineistoa!

 2. Perhana sentään! En yhtään muistanut helmiä, joihin Keittiössä, kotona ja puutarhassa -bloggaaja viittasi omassa Julia-kertomuksessaan. Ai jai ja minulla jopa olisi oikein upea helminauha! Oli kuitenkin jo nyt kiva lueskella, mihin resepteihin toiset ovat päätyneet haastevastineissaan ja aika mukava kirjo sieltä löytyi. Ja lisää tulee.Tämä on ollut hauska haaste!

  Onnea Julialle (ja Matille myös) 15.8. johdosta.

  1. Voi niin, olen aivan VIHREÄNÄ KATEUDESTA niistä sinun helmistäsi! Kauneimmat ikinä näkemäni. Olen yrittänyt erilaisin keinoin viestittää Herra R:lle, että Rouvalla olisi käyttöä kauniille helminauhalle, mutta vielä ei ole ihme tapahtunut. Toivossa on hyvä elää…

   Ja todellakin, Julian lisäksi tällä päivämäärällä on syntynyt myös meidän isä. Vuosia olisi kertynyt 84.

 3. En ehtinyt osallistua haasteeseen, harmi vaan. Patasetti kyllä kelpaisi:)

 4. Ihanaa, odotan innolla koostesivua 🙂 kiva käydä katsomassa mitä muut ovat kokkailleet ja lähteä testaamaan reseptejä, vaikka haaste jo loppuikin. Kiitos järjestämisestä!

 5. Aivan loistava teema ja toteutus. Julia Child kyllä ansaitsee huomiota.

Comments are now closed.