Vihdoinkin on niin lämmintä, että voi istua kotipulpetin äärellä avoimen terassinoven edessä. Tuuli on silti vähän viileää, mutta ei puoliksikaan niin kalsea kuin eilen. Kesä ei oikein ole ottanut tullakseen tänne Suomen tropiikkiin. Säät ovat vaihdelleet sateesta tuuliseen puolipoutaan. Vaan parempi edes vähän lämpöä nyt kuin ei milloinkaan.

Eilisen päivän käytimme siivoamiseen. Herra Raadelmasta imuroi ja Rouva kuurasi saunan ja kylpyhuoneen. Lisäksi järjestelimme keittiötä vähän rationaalisemmaksi. Siitä lisää tuonnempana.

Yläkerran vessa tulee myös kokemaan jonkinsortin muodonmuutoksen, jahka nyt ehditään. Rouvan 50-vuotislahjaksi saama ja sittemmin kuivattu 50 ruusun kimppu tuli elinkaarensa päähän. Pölynpesä lähti roskiin.

Olohuoneen pöydälle kävin hakemassa huikean kauniin pionikimpun Kukkakauppa Katariinasta. Mitäs pidätte nettisivuista? Arvasitte oikein, Rouvan tekosia. Sivut avataan syyskuussa täyteen loistoonsa.

Parvekkeelle löysin amppelin läheiseltä puutarhalta. Uuden Guinean Liisa ei kuulemma pidä suoraan läköttävästä auringosta, mutta katsotaan nyt, kuinka pitkään se jaksaa sinnitellä.

Amppelin laittamisen jalustalle bongasin Kotiliedestä. Meillähän oli viime vuonna roikkuva amppeli parvekkeella, mutta puuska pudotti helahoidon alas. Nyt ei ainakaan tuuli pääse temppuilemaan tämän viritelmän kanssa.

Posti toi eilen Rouvalle kivan kesäkassin ETL:sta. Globe Hopen tuotteet ovat kerrassaan mainioita, tämäkin veska on tehty miehen paidasta. Loistava oivallus! Perheemme onkin nyt ”sattuneesta syystä” lähietäisyydellä Globe Hopesta, mutta tämä ei siis ollut maksettu mainos.

Frank Sinatran ”Summer Wind” olkoon tämän vuoden juhannusbiisi tuuliteemansa ansiosta (on siinä muitakin hyviä puolia!). Juhannusta vietämme Herran kanssa kahdestaan, mikä onkin oikein mukavaa erittäin kiireisen alkukuun vuoksi. Kirjastosta on haettu kasa luettavaa, jääkaappi on täynnä herkkuja, koti on siivottu – mikäpä tässä on ottaessa hieman lokoisampi asento?

Oikein mukavaa, iloista, aurinkoista, tuulista mutta rentouttavaa keskikesän juhlaa teille kaikille! Laitan myöhemmin pienen ruokavinkin pyhien varalle.

8 kommenttia artikkeliin ”Juhannusaatonaattoa!

 1. Hienot maisemat ja biisivalinta! Ja mukava kuulla, että olet päässyt web designerin hommiin. Hyvää juhannusta!

  1. Kiitos, Ankerias! Hyvää juhannusta sinullekin.

   Nuo kukkakaupan sivut kuuluivat vielä näyttötutkintoaineistooni, mutta eiköhän tässä pikkuhiljaa päästä ”oikeisiin” hommiinkin.

 2. Hei loistavaa! Tällaisesta ”mainonnasta” Globe Hope tykkää! 🙂
  Kiitos siis tästä! Ja hyvä tietää, että tykkäät tuotteista. 😉

  1. Kiitos vaan, mutta olen tykännyt Globe Hopen tuotteista jo pidemmän aikaa – ja nythän on vielä parempi ”syy” tykätä! Hyvä sinä!

  2. Jeps, firman puolesta kiittelin. 🙂
   Hauskaa jussia!

  1. Kiitos samoin!

   Kesä on täällä kyllä hyvin kaunista aikaa. Asuntolainoissa ollaan korvannipukoita myöten, joten kaikella on hintansa…

Comments are now closed.