Tältä meilläpäin näytti viikonloppuna; talvenselkä alkaa taittua. Tai niin ainakin toivon. Kyllä tätä lunta ja jäätä on jo ihan riittävä annos ehditty nauttia. Sääennusteet lupasivat Föhn-tuulta, mutta tänne se kyllä saapui jäätävänä viimana. Tuuli oli ollut niin voimakasta, että etupihan kinokset olivat viime yönä saaneet roskakatteen.

Auringonpaisteesta olemme siis saaneet nauttia, ja oli kyllä onni, että sain viime viikolla niin paljon itsestäni irti, että pesin ikkunat. Ihan vinkiksi pesuveden resepti pakkasille: kuumaan veteen (n. 5 litraa) lisätään noin desilitra Sinolia ja muutama painallus ihan tavallista astianpesuainetta. Tulee kirkasta, kun pesunahkaisella telalla pesee ja lastalla kuivaa!

Nyt alkaa siis ennätyksellisen pitkä tammikuu olla lopuillaan. Alkavalla viikolla ohjelmassa on opiskelua maanantai-iltana, mutta keskiviikkonapa en kouluun menekään. Kaarettaret, kuten elämänkaarikirjoittajakurssimme vetäjä Pepi Reinikainen meitä kutsuu, kokoontuvat jälleen. Huikean ihanaa päästä kuulemaan mitä kirjoittajakollegoille kuuluu nyt. Pitänee käyttää muutama tuokio oman kirjoitukseni päivittämiseen. Se jäi kesken jokunen viikko sitten.

Mutta tulisipa jo kohta kevät!