(Yhteistyöpostaus: Uuden Muotoilun Yhdistys, saatu ilmaistuotteena juliste)

Turun Vanhalle Suurtorille Brinkkalan taloon on nyt avattu Uuden Muotoilun Yhdistyksen Design Butiken popup-kauppa, jonne todellakin kannattaa poiketa – ja etenkin jos mieli tekee jo päästä laajentamaan kotireviiriä ja nähdä jotakin kaunista.

Popup-myymälästä löytyy kolmentoista kotimaisen muotoilijan design-tuotteita sekä riemastuttavia ”Varför Paris, vi har ju Åbo” UMY:n kannatustuotteita kuten julisteita (jollainen löytyy nyt meiltäkin eteisen seinältä).

Butiken popup-myymälä on avoinna 4.9. – 21.10.2021

  • tiistaisin klo 13-17
  • torstaisin klo 11-15

sekä viikonloppuisin

11.9. klo 11-16 (viralliset avajaiset)
19.9. klo 11-16 Turun  päivä.

Popup-myymälä avataan jatkossa neljä kertaa vuodessa eli kannattaa seurata UMY:n somekanavia. Popupien brändivalikoima vaihtuu myös samalla.

Nyt avoinna olevan popupin tuotevalikoimasta löytyy muun muassa ihania puuesineitä, kuten Hanna Saaren leikkuulautoja sekä RUOKO designin lasten kalusteita ja koriste-esineitä. Tekstiileistä mieleen jäivät KOTONA sisustuksen huikean kauniit pyyhkeet, tyynynpäällinen meiltä jo löytyykin. Lapsille on tarjolla suloisina mannankylässäclothingin puputossuja sekä Ullekasin kettusukkia. Lisäksi on laaja valikoima erilaisia koruja.

Lämmin suositus tälle popupille! Ja vinkki vielä: eihän jouluun enää niin pitkä aika ole…