arttu_070913 (1128x1280)
Eilinen päivä oli täynnä tapahtumia. 

Aamupäivällä kävimme hakemassa Artun kotiin.  Ihmeeksemme yö meni erittäin rauhallisesti ja koirapoika veteli sikeitä aamuseitsemään asti – tai sitten me nukuimme harvinaisen hyvin itse emmekä kuulleet tai havainnoineet mitään. Kuva on otettu tänään aamulla sen jälkeen, kun karvapallo oli vetänyt tunnin täyttä härdelliä ja sitten simahtanut tyystin. On tämä vielä melkoista totuttelua, mutta jotenkin aivan uskomattoman ihanaa.

Iltapäivällä lähdin Länsikeskuksen Cittariin paistamaan perunalettuja, ja perheen miesväki vietti laatuaikaa kahdestaan. Jos haluat katsella letunpaistoa, löytyy videoklippi TS-tv:n saitilta eli täältä:

http://www.ts.fi/tstv?id=29710817&type=recordvideo

Oikein aurinkoista viikonloppua teille kaikille!

6 kommenttia artikkeliin ”Lettuja ja sen sellaista

    1. Juu, ja lisäksi kiva tyyppi, mitä nyt kakka- ja pissahommat ovat vähän hakusessa. Siis meidän mielestämme, Artusta varmaan ihan ok…

    1. Arttu on Coton de Tulear, joka lienee läheistä sukua Bichoneille (en oo täysin varma). Kahdeksanviikkoisessa epelissä riittää virtaa, joten meillä on nykyään hyvin vauhdikasta elämää :).

Comments are now closed.