arvonta_20082013 (834x1280)

Tadaa, nyt on voittajat arvottu Rouva Raadelman blogin kolmivuotisarpajaisissa. Onni suosi Annea, Tarja Kaarinaa, Rouvaa melkein Turusta, Riitta-Liisaa ja Seijaa! Kuten kuvasta näkyy, arvonta oli transparenttia ja sitä valvoivat korkeamman tahon tyypit eli enkelit.

palkinnot

Tässä siis vielä tulostaulu :)! Arvoisat ja ihanat voittajat, laittakaapa sähköpostia osoitteeseen rouvaraadelmasta(at)gmail.com, jotta tiedän palkintojen toimitusosoitteen. Palkinnothan löytyivät täältä. Kakkos- ja kolmospalkinnot on täydennetty minipataparilla, jotka lähtevät myös 4. ja 5. voittajille.

Oikein paljon kiitoksia teille kaikille ihanille arvontaan osallistuneille kauniista kannustuksesta ja palautteesta. Leuka jo väpättää, joten eipä muuta kuin näihin kuviin ja tunnelmiin.

(filkka tosin jo muutama kevät sitten tehty…)

8 kommenttia artikkeliin ”Arvonnan tulokset

 1. Tuhannet kiitokset Sinulle ja valvojaenkeleille hienosta yllätyksestä!

 2. Oi että! Olipa mulla onnea, kiitos ❤

 3. Hei! Kiitos kovasti arpajaisvoitosta, hain paketin eilen postista. Nyt pitää löytää jokin hyvä alkuruokaohje minipadoille! Hyviä vinkkejä kaivataan! Ja voisihan niistä tehdä vaikka omenapaistosta jälkiruuaksi!

  1. Onnittelut vielä voitosta! Minipadoissa voi tehdä vaikkapa gratinoitua sipulikeittoa Sauvajyväsen tapaan: http://sauvajyvanen.blogspot.fi/2012/08/ranskalainen-sipulikeitto-julia-childin.html tai aamupalaksi kananmunia, tässä vinkki TS-bloggarikollegoilta: http://ruoka.ts.fi/putinkia-ja-mansikkapastaa/aloita-aamusi-munilla-kupissa/
   Olen kypsentänyt niissä myös katkarapupaistosta: https://rouvaraadelma.com/2013/02/19/viikonlopun-tunnelmointiin-katkarapukasaria/ Annoskokoisia juustokohokkaita voisi myös kokeilla, itse en ole vielä ehtinyt. Toivottavasti minipadoista on iloa 🙂

   1. Kiitos vinkeistä. Tuollaista katkarapupaistosta oikeastaan kaipasinkin. Samankaltaisia kananmunia kokeilin viime pääsiäisenä ja poikani ehdotti myös sipulikeittoa. Mulla on itselläni ohje vuohenjuustoiseen tomaattikeittoon ( Etiketti-lehdestä muinoin otettu), jossa astian päälle laitettiin pizzatakinaa! Kohokasta en ole koskaan tehnyt, mutta nyt kyllä olisi hyvä syy kokeilla uusia minipatoja! Olen tässä nuorimmaiseni (16v.) kanssa kahdestaan kotona. Hän kokkasi meille ”Muurahaiset kiipeävät puuhun”-reseptin mukaan. Resepti on kiinalaisesta keittokirjasta; nuudeleita ja jauhelihaa mukavasti maustettuna.Hauska nimi ruualla, kuten ne Eunukki-pässin erikoisetkin ;o)

 4. Olipa yllätyspaketti! Kiitoksia! Ja kiitos noista reseptilinkeistä myös!

Comments are now closed.