half_and_half

Kuvasin tänään laskiaisrokkaa Turun Sanomien blogiini. Lunta tuprutteli taivaalta todella sakeasti ja meidän olohuoneeseemme siivilöityi kaunista epäsuoraa valoa, sellaista hajavaloa. Satuin katsomaan rakkaan sisareni, Rouva Pirkanmaalta maalaamaa Half&half-maalausta, ja sen pigmenttipinnat hehkuivat aivan erityisesti. Sellaista sisäänpäintaittuvaa valoa, jota on vaikeata kuvailla. Hehkua. Tuli taas kerran mieleeni, että kuinka huikeaa taide on. Tämäkin maalaus on näyttänyt jo monet kasvot, ja aina vaan löytyy uutta.

Vaan nytpä teillä, jotka elelette pääkaupunkiseudulla, on loistava mahdollisuus päästä kokemaan samoja tuntemuksia. Rva P:n maalauksia on esillä Galleria Brondassa huomisesta aina maaliskuun alkuun asti. Käykää ihmeessä virkistäytymässä, uusien töiden värit ja materiaalit puhuttelevat tällaista ”Pihtiputaan mummoakin” aivan kybällä. Näyttelyn teemana on aika, ja sen nimi on ”Aika ajasta”.

Mummo ja vaari täällä Raadelman Pihtiputaalla ovat nyt vähän klesoina, kun toinen teloi jalkansa ja toisella on kuumetta. Joten meet emmä nyt lähle itäiseen rantakaupunkiin, vaan pidämme yllä toipilaskotia.

2 kommenttia artikkeliin ”Aika

  1. Pikaista paranemista teille molemmille toivottaaaaaa……aaaaaatshiiii! Nuhanenä

    1. Voi ei, kiitos samoin Nuhanenälle! Tautisia aikoja elellään, mutta jahka tästä toivutaan niin voitaisiin juonia tapaamista ja kutsua teidät meille. Ollaan ahkerasti muisteltu viimemiitinikämme!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s