Rouvan blogimaailman myllerrys on nyt saatu päätökseen: olen julkaissut ensimmäisen postaukseni Turun Sanomien Ruoka-sivustolla. Oma blogini siellä sai nimekseen Rouva Raadelman rakkaimmat reseptit. Jatkan täällä omassa pikkublogosfäärissäni kuten aiemminkin, mutta osa ohjeista löytyy jatkossa siis tuolta ”suuren median” puolelta. Kannattaa muuten käydä kurkkaamassa TS:n Ruoka-sivustoa! Bloggaajakollegat ovat aivan mahtavia ja sivuilta löytyy valtava määrä tietoa viihdyttävän luettavan lisäksi.

Viikonlopun ruokavinkkini on kuha Walewska, joka upposi ainakin Herra Raadelmaan: ”Rapeaksi paistetut kalan suuuurena ystävänä voin todeta, että keitetty kalakin voi olla hyvää.” Että silleen. Suosittelen tätä ruokaa isänpäiväksi ja etenkin itsenäisyyspäiväksi, koska setti oli kuulemma marsalkka Mannerheimin lemppareita.

2 kommenttia artikkeliin ”Rouvan rakkaimmat reseptit

  1. Onnittelut, tosi kiva tämä uusia ’alias’. Nimikin rimmaa alkusointuisena kuin runo!

    1. Kiitos! Jotenkin tuntui hyvältä jakaa tämä ”lottopotti” vanhan ja uuden blogin kesken. Ihme juttu, että johonkin blogiin suhtautuu näin tunteenomaisesti.

Comments are now closed.