Nyt on Rouvalla niin kova vauhti päällä, että blogi-parka on jäänyt ihan heitteille. Loppuviikosta tarjolla on kuitenkin hyvitystä, koska huomispäivän suunnitelmiin sisältyy täysmittainen italialaistyyppinen ateria. Lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, että ohjetta tulee kuvien kera.

Siis kuulemiin!

3 kommenttia artikkeliin ”Hippulat vinkuen

  1. Muista rasvata niitä hippuloita ajoittain, etteivät vingu liikaa.

    Ja sitten minua askarruttaneeseen kysymykseen: mitä ne hippulat oikein ovat?

    1. Hehheh, hippuloita ei ehkä kannata rasvata, sillä ne ovat (luultavasti) hevoskärryjen tai reen reunuksiin kiinnitettyjä koriste-esineitä, jotka ajopelin kiitäessä vinkuivat. Jopa Kotus on hieman epävarma tästä tulkinnasta, mutta kelvatkoon.

  2. Kiitos valistuksesta! Hukkaan ne rasvat tosiaan menisivät.

Comments are now closed.