Hohhoijaa, täällä pikkuisen kipeä Rouva R. Edellisen blogipäivityksen lopussa valitin väsymystä ja sunnuntaiaamuna sitten heräsin kuumeisena. Taisi olla ennakoivaa väskää.

Ei siis olla kokkailtu mitään maininnan arvoista, vaan vietetty hiljaiseloa.Herran lauantaipäivä kului Jussi Vareksen parissa. Pääsimme nyt siis toteuttamaan Reijo Mäen meille antamaa kehoitusta ”Lukekaa Sheriffi”, josta kerroin marraskuussa. Aika intensiivisesti mies viipyi kirjan ääressä, joten odotettavissa on mukava lukuelämys. Aloittelin illalla kirjaa, ja lupaavalta tuntuivat ensimmäiset sivut.

Lauantai-iltana istuimme katselemassa sateista maisemaa ja kuuntelemassa radiosta kerrassaan mainiota ”Bachista Beatlesiin” -ohjelmaa. Jake Nyman ja Risto Nordell soittivat mielimusiikkiaan ja kertoivat valinnoistaan. Ohjelma on kuultavissa Ylen Areenassa vielä noin kuukauden päivät, eikä voi muuta kuin suositella!

Viikonloppuna sompailin vaihteeksi pidempään netissä ja päädyin Marlin sivustolle. Huomasin, että Mehu-Katti juhlii parhaillaan 35-vuotissynttäreitään.

Onnittelut ikinuorelle katille! Mehukatin täyttäessä 30 vuotta teki Rouva R. kattimaisiin synttärijuhliin tarjoiluehdotuksia. Ne näkyivät löytyvän muutamalla uudella ohjeella täydennettyinä Mehukatin omilta sivuilta.

Jos siis on tarvetta lastenkutsujen järjestämiseen tai muuhun vastaavaan pippalointiin, niin kannattaa poiketa noiden ohjeiden ääreen. Sivustolta löytyy myös askarteluohjeita (esimerkiksi kutsukortteihin) ja vinkkejä lastenkutsujen ohjelmaksi.

Mukavaa kesäkuista viikkoa teille kaikille, nyt menen pötköttelemään sohvalle.