Herraseni innostui taannoisesta blogivierailustaan täällä Rouvan palstalla niin paljon, että päätti aloittaa itsekin bloggaamisen. Tattadadaaa: käykääpä osoitteessa www.herraraadelma.blogspot.com ja pääsette tutustumaan miehiseen maailmaan.

Viikonloppu sujui Rouvalla tietokonetta vältellen ja Herralla uutta mottoaan toteuttaen (”Kaada itsellesi lasi viiniä :)”). Nyt olemme jälleen valmiina kohtaamaan uuden viikon haasteet (että jaksan edelleenkin vihata tuota haasteellisuutta!).

Rouvaa jännittää eniten torstainen web designer -näyttötutkinnon alkuhaastattelu, vaikkei kai siinä mitään hermostuttavaa pitäisi olla. Uusi tilanne aina vähän kutituttaa mieltä.

Ja samaisena päivänä alkaakin sitten maaliskuu! Se lupaa jo kevään saapumista. Toivottavasti tänä vuonna jäät lähtevät varhaisemmin kuin viimeksi, jolloin mentiin likemmäs Vappua.

Oikein mukavaa työviikonalkua teille kaikille!