No niin, arvoisat blogini lukijat: ensimmäisestä blogimerkinnästä on nyt kulunut vuosi! Muuten voisin nostaa maljan sen kunniaksi, mutta pitää illaksi vielä autoilla opiskelemaan – vaan ottakaapa te!

Päivityksiä on kertynyt vuodessa noin 120, eli suunnilleen joka kolmas päivä olen tänne jotakin kirjoitellut. En tiedä, oletteko huomanneet näiden tekstien kategoriointia (sivulaatikossa oikella) eikä sillä niin väliäkään, koska itsekin olen juttuja tuupannut niihin aika väljästi, joitakin jopa useampiin samanaikaisesti. Laskin nyt, että jutut jakautuvat kategorioittain näin:

  • ”Ajast’aika” 21
  • ”Elämä noin yleisesti” 41
  • ”Media-asiaa” 14
  • ”Ruokajuttuja” 40 ja
  • ”Sisustusta ja sen sellaista” 12.

Itse yllätyin siitä, että ruokajutut eivät olleetkaan yleisimpiä. Alunperin en mitään reseptiikkaa tänne edes kaavaillut, vaan ajattelin työttömäksi jäätyäni kirjoitella satunnaisia havaintoja elämästäni. Media-asiat ovatkin mukana siksi, että toimin ennen työttömyyttä tiedottajana ja media oli työvälineeni. Ruokajutut taas liittyvät ”vanhaan” ammattiini kotitalousopettajana, kuluttajaneuvojana ja food stylistina.

Mutta nyt siihen yksivuotiskilpailuun! Tässä on palkintosetti, joka arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Onnettarena (vai pitäisikö kutsua häntä Onneksi?) saa luvan toimia Herra ja arvonta pidetään sunnuntaina 21.8.2011 klo 21.00.

Palkintona on siis Marimekon hiirimatto ja lasinalustasarja (niitä on paketissa 6 kpl). Hiirimatolla voittaja voi surffailla blogiini ja lasinalustalla pitää surffatessaan drinksulasiaan.

Tuo raidallinen juttu kuvassa on vain pussi, johon palkinto pakataan. Postitan palkinnon voittajalle, ja otan yhteyttä sähköpostitse osoitetietojen selvittämiseksi. Kilpailussa toimitaan siis niin, että kommenttilootaan jätetään vastaus. Loota edellyttää säköpostiosoitteen jättämistä, mutta sehän ei näy muille kuin minulle. Nimimerkin suojissa voi siis osallistua.

Kilpailu on yksinkertainen: tämä on eräänlainen kehityskeskustelu Rouvan ja lukijan välillä. Kerro, mikä on blogissani turhaa ja mistä olet pitänyt? Mitä toivoisit tänne? Jos et muuta keksi, niin kerro mistä ruokalajista haluaisit valmistusohjeen?

Sunnuntaina sitten laitan tarinaa kilpailusta. Ja jos ei kukaan osallistu, niin pidän palkinnon itse! Jos taas tulee paljon vastauksia, voin harkita lisäpalkintoja (koska esim. Suomineito kommentissaan eilen selvästi piti itseään jo voittajana).