No niin, tässä taas päivitys maiseman kehittymiseen. Idästä tuulee, eli taitaa säilyä tämä säätila pidempään jälleen.

Ei voi mitään, mutta nousee mieleen Miljoonasateen Marraskuu:

Ohi syyskuun
läpi repaleisen lokakuun
kaipuun kaljakori kilisee
yli taivaan
päivät niinkuin varisparvi
raahautuu
…….

Marraskuu
taas TV syliin paiskoo
palavia halkojaan

Marraskuu
käy ihmiskunta sormi suussa kansakouluaan
– vaan eihän täällä liekit uhkaa
täällä pikkuhiljaa pohjaan poltetaan

Hyvä, Heikki Salo! Nyt sitten jäikin loppupäiväksi tuo biisi pyörimään aivoihin. Jossakin viimeaikoina lukemassani jutussa kehotettiin nimeämään jokin teemalaulu omalle elämälleen. Marraskuussa se voisi olla Marraskuu.

Rouva on jälleen lähtenyt uudelle koulutielle. Toissapäivänä kokoontui Turun Aikuiskoulutuskeskuksen web designer-opiskelijaryhmä ensimmäiseen tapaamiseen. Meitä on kaksikymmentä aloittajaa. Ensivaikutelma niin opetuksesta kuin kurssikavereistakin oli myönteinen. Loppuvuoden orientoidumme opiskeluun ja tammikuussa alkavat tositoimet. Pitkästä aikaa on sellainen kivasti odottava fiilis: tästä voi tulla mielenkiintoista.

Tänään Rouvan päivän kohokohta on kampaajalla käyminen. Jospa kampaaja-Juhan päänuudistamishankkeet vihdoin yltäisivät aivoihin asti ja saisin jonkin energiapläjäyksen. Kotona olisi yhtä jos toistakin puuhaa hoidettavana. Vaikka mihinpä nuo pyykit ja siivoamiset karkaavat? Vanha kokkien viisaus siitä, että pölyyn ei ole tiettävästi kukaan menehtynyt, mutta nälkään kyllä, pätekööt meilläkin vielä muutaman viikon. Tunnelmavalaistus saa hoitaa nurkkien kuuraamisen!