laskiainen_2016_1

Ja siltä siis todella vaikuttaa: kuva laskiaistiistaista Raadelmassa. Otettu puolenpäivän aikoihin. Aurinkoa korvaamaan tarvitaan keinoaurinkoja!
(yhteistyöpostaus: Marli Vital)

aurinko_lomalla_Vital_2

Ja niitähän löytyy esimerkiksi Marli Vital -juomista. Tuoteperheestä löytyy vaikka mitä makuvaihtoehtoja, karpalosta granaattiomenaan.

Marli Vital -juomat valmistetaan Suomessa, ja erityistä niissä on se, että hyvänmakuisiin mehuseoksiin on lisätty terveyttä edistäviä ainesosia – vitamiineja, kivennäisiaineita ja kuituja. 

aurinko_lomalla_Vital_3

Tammikuisen flunssan kierteissä sain vinkin sinkin lisäämisestä ruokavalioon. No, tottelevaisena Rouvana marssin apteekkiin ja ostin imeskelytabletteja, joissa oli sinkin lisäksi C- ja D-vitamiinia. Tableteista jäi suuhun sellainen maku, ettei loppupäivänä maistanut enää mitään.

Olisinpa silloin tiennyt Marli Vital Karhunvatukka-mustikkajuomasta, johon noita tehoaineita on lisätty! Maku on lisäksi aivan hurmaavan marjainen. Sinkki muuten oikeasti helpottaa nuhaa, kurkun karheutta ja lihaskipuja, suosittelen.

Marli_Vita_nektari_1

Rouva R. kuuluu sukupolveen, jonka aamupalalle ei lapsuus- eikä vielä nuoruusaikoina kuulunut mehu tai mikään muukaan juoma kuin tee tai maito. Muistan, kuinka hienoa oli joskus 1970-luvun alkupuolella, kun meillekin hankittiin aamupalamehua. Ja aivan erityiset juomalasit! Ne vetivät ehkä desilitran arvokasta juomaa.

Nykyään aamuateriamme rakentuu isosta lasillisesta hedelmämehua, kahvista ja voileivästä. Pakko mainita, että perheemme aamupalamestarina häärii Herra Raadelmasta.

Mehuvalinnoissa olemme pysyttäytyneet jostakin syystä kylmäkaapista myytävissä aamupalamehuissa. Jotenkin en ole ymmärtänyt, että paljon järkevämpiä tuotteita löytyy kaupan varsinaisesta mehuhyllystä. Hyvä esimerkki on tämä Marli Vital Ananas, appelsiini, omena, passion ja banaani -hedelmänektari, joka on vahvistettu peräti kymmenellä vitamiinilla. 

Marli_Vital_granaattiomena_omenamehu1

Bonusta Marli Vital -juomat saavat vielä siitä, että ne maistuvat hyviltä kaiken ravitsemuksellisen hyödyn lisäksi. Aivan hillittömän ihanaa on Marli Vital Granaattiomena-omenajuoma. Aaaaaah, heti tuli mieleen, millaisen drinksun tästä voisikaan kehittää. Ja miten kaunista juoma on!

Granaattiomenien kanssa äheltäneet tietävät minkälaisen sotkun keittiöön saa. Nyt ei enää tarvitse siivota teurastusjäljiltä näyttävää taistelukenttää – riittää, kun avaa Marli Vital-tölkin ja valuttaa rubiininpunaisen juoman jääpalan päälle.

Lopuksi vielä tämä kerrassaan hykerryttävä Marli Vital -mainos. Kunpa se oikea aurinkokin jo pian näyttäytyisi!