rvaraadelmasta_logo (949x1280)

 

Pieni kevättauko ja -lomanen saivat aikaan ajatuksen blogin ulkoasun hienoisesta uudistamisesta. Värit ja sen sellaiset alkoivat kyllästyttää. Jo viimevuotisen rempan jälkeen blogini muuttui responsiiviseksi eli mobiililaitteillakin toimivaksi, mikä alkaa olla jo perusedellytys kaikelle verkkoviestinnälle. Mutta oliko tämä nyt tehty säätö turhaa?

Jos haluat vaikuttaa blogin ulkonäköön, voit vastata tähän minikyselyyn 🙂

 

Vastausaikaa on viikko eli lauantaina 10.5. kokoan tulokset. Kyselyyn saa vastata anonyymisti, mutta jos haluat kommentoida laajemmin, niin se onnistuu perinteisen kommenttilootan kautta.

Niin ja tuohon kohtaan ”muuta säätöä” voi jättää myös aihetoiveita!

Osallistuthan, please?

4 kommenttia artikkeliin ”Pientä uudistusta

  1. Hei! Vanhaan postaukseesi liittyen: Oletko kehitellyt minkäänlaista toimivaa krustaditaikinaa?

    1. Kokeilin kerran ohennetulla voitaikinalevyllä ja krustadipellillä, mutta ei onnistunut. Taikina nousi aivan vauhkona ylös ja ulos pellin kolosista, vaikka olin ne huolellisesti ”tampannut” puisella työvälineellä. Googlailin sitten taikinaversioita ja huomasin, että krustadit useimmin kypsennetään upporasvassa keittämällä eli vähän samaan tapaan kuin rosetit: krustadimuotti kastetaan löysähköön taikinaan ja sitten muotti upotetaan kuumaan öljyyn. Luovutin tässä vaiheessa.

      Olen sittemmin valmistanut krustadipellilläni tuulihattuja, ja se toimii paremmin kuin hyvin. Tuulihattu ainakin käyttötavaltaan vastaa eniten krustadia. Jonkinlaisella piirakkataikinalla voisi kokeilla, sellaisella kohoamattomalla. Hmm. Täytyykin ottaa tämä mietintämyssyyn, koska kotitekoiset krustadit olisivat kieltämättä monikäyttöisiä :). Kiitos siis kysymyksestäsi!

Comments are now closed.