yrttiruukut3 (1280x997)

Nyt alkaa vaivata jokavuotinen vihreän kaipuu. Onneksi kaupasta voi kantaa kotiin tuoreita yrttejä lieventämään tuskaa! 

yrttiruukku_1 (1280x1102)

Ja onneksi on hyviä ystäviä, jotka ilahduttavat kauniilla esinelahjoilla! Herra K. Hämeenlinnasta poikkesi meillä työasioissa ja kartutti Heli Valaja-kokoelmaamme uudella yrttiruukulla.

Tämä on suorastaan nerokas purkki, sillä siinä on kastelujärjestelmä: irrallinen suppilo-osa, johon voi kaataa vettä. Yrtit saavat siis tarvitsemansa veden altakasteluna.

yrttiruukut_ja_maustepurkit (1280x866)

Saimme jokunen vuosi sitten tupaantuliaislahjana saman keraamikon valmistamat maustepurkit, jotka ovat jatkuvassa käytössä. Kaikki purnukat ovat konepesun kestäviä ja siis helppohoitoisia. Ennen kaikkea ne ovat kauniita!

makuuhuone2014 (749x1280)
Lisää mustavalkoisuutta löytyy nyt myös makuuhuoneestamme. Kuten jo aiemmin mainitsin, olemme saaneet pikkuhiljaa kunnostettua alakerran tiloja. Verhot, sänky ja taljat ovat olleet paikoillaan jo syksystä lähtien, mutta nyt poistimme vanhan lipaston huoneen nurkasta. Sen tilalle tuli Artun peti. Tuo mainio nuoli on itse asiassa Design House Stockholmin koukku, johon ripustamme päiväpeiton yöksi.

noora_makuuhuone_2014 (743x1280)

Makuuhuoneeseen päätyi myös Noora-taulu, joka oli aiemmin portaikon seinällä. Mielestäni se sopii tänne paremmin.

yopoyta (834x1280)

Yöpöydiksi löysimme Kelovee-myymälästä mainiot Flip around-jakkarat. Niistä saa tarvittaessa näppärät tarjottimet :)! Kivaa. Valaisimet ovat Ikeasta.

arttu012014_c (1280x991)
Vielä yksi mustavalkoinen juttu: meidän pikkuinen Arttumme täyttää tänään puoli vuotta. Koiranpoika pääsi merkkipäivän kunniaksi ensimmäiseen trimmaukseensa. Ukkelin silmät näkyvät taas!

arttu012014_b (976x1280)

Puolivuotias sai uuden pallon tänään, ja täytyykin rientää leikkimään sen ja Artun kanssa.

Ruokajuttua on tulossa pikapuoliin, tämä oli tämmöinen sisustuspläjäys. Aurinkoista viikonloppua!

12 kommenttia artikkeliin ”Mustaa ja valkoista

 1. Voi eiiih, miten hän voi ollakin noin suloinen!!! Rutkasti onnea karvapallerolle ❤

 2. Hyvää syntymäpäivää koiruudelle 🙂 hieno idea tuo koukku päiväpeitolle!

 3. Raps, raps Artulle! Komea nuori mies.

  Näpsäkkä muuten se päiväpeittokoukku. Enpä tiennyt sellaisiakin olevan olemassa. Live and learn!

  1. Kiitos, välitetään rapsutukset :)! Tuo koukku ei ole varsinaisesti päiväpeittoa varten, mutta toimii siinä hommassa hyvin. Ja on nätti!

 4. Hurjasti synttärirapsutuksia Artsille! ❤
  Ja vielä vähän lisää, kun tulee myöhässä… 😛

 5. Ihana Arttu! – Artun lisäksi huomio kiinnnittyi varsinkin Marimekon Gingko-kankaaseen, josta meillä on verho olohuoneessa. En tiennyt, että siitä on mustavalkoinenkin versio. Tyylikäs!

  1. Gingko taidettiin nyt lopettaa, kun siihenkin liittyi jokin epämääräinen palgiointiepäily. Sääli, kuosi on kovin kaunis.

Comments are now closed.