iStock_000012899423XLarge

Juu, ei ole meiltä tämä valokuva, vaan suoraan kuvapankista. Mutta vähän samoissa fiiliksissä olemme olleet kohta viikon. Meillä on siis uusi takka!

olohuone_ennen_takkaa1

Kuten ”tule mukaan muuttumaan” -jutuissa on tapana, esittelen ensin olohuoneen viime keskiviikkoaamun tilanteessa. Kiinnitä huomiosi erityisesti keskilattialla ajelehtivaan koiran pissapaperiin. Se luo viihtyisää tunnelmaa tilaan.

olohuone_takalla_1

Ja tässä samaisen keskiviikon  iltapäivällä eli näkymä olohuoneeseen sen jälkeen, kun takka oli asennettu. Takan ovilasissa on jonkinlainen peili, joten kuvaa ei ole manipuloitu vaikka siltä näyttäisikin.

olohuone_takka_ja_tuolit2p

Saimme myös uudet nojatuolimme viime viikolla. Ne ovat ruotsalaista tuotantoa samoin kuin takka. Matot keikautimme olohuoneessa taas ympäri. eli vanha musta matto palautui sohvan alle ja harmaa isompi takan edustalle.

keittion_matto (767x1280)

Keittiön matto sen sijaan ”löytyi” Stockmannin kantistarjouksesta, ja se on suomalainen Woodnotesin Avenue-paperinarumatto. Olen kerran elämässäni päättänyt, että noihin en enää ryhdy, mutta tässä sitä ollaan…

Nyt täytyy rientää takaisin keittiöön ja töihin. En ole ehtinyt kotikokkailemaan mitään pitkään aikaan, joten seulokaa vanhoja reseptejä pahimpaan hätään. Heipparallaa!

4 kommenttia artikkeliin ”Kiireen keskeltä kuvapostia

  1. Heipparallaa! Hieno takka, luo tunnelmaa näin kylmeneviin iltoihin. Mitä mahtaa Arttu söpöliini meinata kun pääsee sen eteen lämpöön ja te siinä vierellä. Lämpimiä rapsutuksia hänelle!

    1. Kiitos, rapsutusterveiset menevät perille :). Arttu suhtautuu takkaan kiinnostuneen varovaisesti, mikä on oikein hyvä. Itse olemme nauttineet melkein joka ilta takan lämmöstä eli ratkaisu oli onnistunut.

  2. Mainio takka! Olinkin jo miettinyt pienet aivoni pilalle, mille seinälle se takka tulee ja millainen, Näppärä ja sen molemmin puolin on kivat näkymät lahdelle. Vaikka olisi kuinka myrskyistä, niin te vain naatiskelette Artun kanssa. Ja miten onnistuitkin löytämään niin sopivanvärisen maton sen Kuuskajaskarin pariksi!

    1. Takkavalikoimaa tuntuu riittävän, mutta me ihastuimme tuossa mallissa sen litteyteen. Ei vie niin paljon tilaa kuin vaikkapa täysin ympyräinen lieriö. Ihanaa lämpöä sillä kyllä saa aikaan eli olemme tyytyväisiä takkaamme 🙂 .

Comments are now closed.