chipit_oh (864x579)

Tervehdys Suomen tropiikista! Ilma on kuin se kuuluisa lehmän henkäys, eikä nyt todellakaan tule lomalaisen mieleen keittiössä huhkiminen. Niinpä päätin leikkiä sisustajaa! 

Sisustusblogeissa kiertää parhaillaan Chip it-villitys. Sherwin-Williams, joka ymmärtääkseni on amerikkkalainen Tikkurilan Väri, tarjoaa maksuttoman värikoodisovelluksen. Systeemiin voi siis ladata valokuvia kodistaan ja saa koodit sisustuksen väreistä. Hauskaa!

chip_oh2 (968x622)

Koodien logiikka ei kyllä ihan ensikokemuksella avaudu…

chipit_wc (788x606)

…esimerkiksi tuo ”Positive red”: mistä se tuohon chippiin ilmestyi?

chipit_tyoh (839x633)

Ihan mukavaa taas katsella kotia uusin silmin. Meillä on muutama sisustushanke vireillä, mutta niistä lisää sitten syksymmällä. Etupihan remppa estää hyvin tehokkaasti muutoksia.

arttu_3_viikkoa1 (1070x1280)

Syksyllä, tarkemmin syyskuussa, tapahtuu meidän perheessämme muutakin. Tällainen valkoinen puuvillapallo liittyy joukkueeseemme!

arttu_3_viikkoa_3 (953x1280)

Kävimme eilen turkulaisessa Coton de tulear-kennelissä tapaamassa Arttuamme. Hän on nyt kolmen viikon ikäinen.

arttu_3_viikkoa_haukottelee (944x1280)

Artun mielestä homma oli aika puisevaa, ja niinpä hän mönki sisarensa viereen nukkumaan. Me Herra R:n kanssa sen sijaan olemme aivan täpinöissämme!

artun_oma_pyyhe1 (1280x985)

Kävimme viime viikolla ihanassa Kelovee-kaupassa hankkimassa Artulle oman pyyhkeen. Se jäi kenneliin imemään Artun kotipesän tuoksuja.

Yritän rajoittaa näitä Arttu-päästöjä, mutta ihan pakko oli edes vähän avautua asiasta! Onneksi Artun matte on saanut lupauksen mentoroinnista (kiitos Sari!) ja kummikin on jo varattuna (jebou Susa!). Nyt vaan odotellaan syyskuuta…

4 kommenttia artikkeliin ”Värillä ei niin väliä – kunhan on valkoinen

  1. Voi Arttu-söpöliiniä!! Ja teidän eleganttia kotia. Siinä kyllä silmä lepää! Mukavaa viikonloppua molemmillie, terkuin Heli

    1. Kiitos samoin! Arttua kyllä odotellaan jo kovasti, mutta vähän jännittyneinä myös :). Osataankohan me kasvattaa hänestä ”kunnon koira”…

  2. Valkoisesta tykkään minäkin mutta omaan koiraan se ei vielä valitettavasti ulotu. Ihana katsella toisten söpöjä lelukoiria

Comments are now closed.