Tadaaa, nyt on koittanut Julia Childin 100-vuotissyntymäpäivän & Rouva Raadelman blogin kaksivuotissyntymäpäivän juhla-arvonta!

Onnettarena toimi viimevuotiseen tapaan Herra Raadelmasta, joka tässä yhteydessä käyttää nimeä ”Inno-Onni”.

Vasemmalla minipadassa (näitä ei siis lähetetä voittajille, saavat aivan täysin käyttämättömät) ovat blogihaasteeseen tarttuneet bloggaajat ja oikealla Rva R:n blogia 5.-15.8.2012 kommentoineet. Tai siis lappuset, joilla on heidän nimensä.

Ensimmäiseksi Inno-Onni ravistelee lipukkeet sekaisin. Kummakin padan erikseen, tietty…

Ja sieltä nousee bloggaajan arpalipuke…

…josta löytyy nimi Sauvajyvänen!

Ja kommentoijien minipadat saa Heleen!

PALJON ONNITTELUJA VOITTAJILLE Sauvajyvänen ja Heleen!!!! Laittakaapa postiosoitteenne Rouvalle sähköpostitse (rouvaraadelmasta (at) gmail.com), niin saatte patasettinne ensi viikolla.

Kaikille arpajaisiin osallistuneille lohdutukseksi Miriam Makeebaa ja Pata pataa!

Ja oikein leppoisaa viikonloppua. Kuulemiin!

12 kommenttia artikkeliin ”Julia Child-bloggaushaasteen palkintoarvonta

 1. Tosiaan, oli niin upeat palkinnot, että ihan kismittää, kun en voittanut. 😉 Täytyy siis hommata nämä ihanat pikkupataset ihan omin voimin.

  Paljon onnea taaperoikään ehtineelle blogille ja arvon bloggajalle!

  1. Kiitos onnitteluista! Ei tämä paljoakaan lohduta, mutta ”jos on onnea rakkaudessa, niin ei ole onnea arpajaisissa”. Tämä oli Rouvan lapsuudenkodin hokema. Ihan hyvin pitää paikkansa omalta kohdaltani, kun tasan kerran olen arpajaisissa voittanut!

 2. Ai-jai sitä Inno-Onnia! Olisikohan sille pitänyt maksaa lahjuksia? Vai onko se lahjottavissa? Noin niinkuin tulevaisuutta silmällä pitäen kysyn…

  Ja blogi uhmaiässä!

  1. Jaa-a, Inno-Onni on kyllä melko perinteinen suomalainen mies, joten en uskalla tuohon lahjontakysymykseen ottaa kantaa. Kenties hän vastaa itse?

   Aivan totta: taitavat olla sekä blogi että bloggaaja uhmaiässä!

 3. Vau! Kiitoksia kovasti onnettaralle ja arvonnan järjestäjälle! Tämä on ihan ensimmäinen kerta kun voitan jotain, ja vielä NÄIN hienon palkinnon. Laitan sähköpostia tulemaan pian.

  Ja tietysti onnea 2-vuotiaalle! Ja kiitokset haasteen järjestäjille, oli hauska seurata mihin kaikkeen ihmiset päätyivät kakkailuissaan.

  1. Onnittelut voittajalle vielä kerran!

   Ja kovasti kiitoksia blogin merkkipäiväonnitteluista. Tämä tuntuu muuttuvan koko ajan vaan mukavammaksi puuhaksi.

 4. Tuhannet kiitokset upeasta palkinnosta! Harvoin arvonnoissa mitään osuu kohdalle, eikä ainakaan näin hienoa palkintoa! Innolla odotan, että pääsen kokeilemaan!
  Ja onnittelut vielä blogille!

Comments are now closed.