Ihmeekseni huomasin tässä taannoin, että Rouva Raadelman blogin kävijämäärä oli humpsahtanut 9 000:n. Aamulla, kun avasin koneen ja sivuston, oli lukijoita jo 9 999! Kun seuraavan kerran vilkaisin laskuria, oli 10 000 ohitettu!! Wau!! Kiitos teille kaikille ihanille lukijoille!

Tuli sitten mieleeni tarkistaa vielä vanhan blogini, Keski-ikäinen rouva Varsinais-Suomesta, kävijämäärä, ja siellä kävijämäärälaskuri näytti 12 257. Mittari on siellä raksuttanut tammikuusta 2011 ja täällä 1.1.2012 lähtien. Kaikkiaan höpinöitäni on siis lukenut 22 268 ihmistä ja hakurobottia. Vetää nöyräksi tämä tieto.

Kun nyt tilastohommiin ryhdyttiin, niin tässäpä vielä tuloksia alkuviikon kesän maku -kyselystä. Mansikathan sitten vetivät voiton! Listalta puuttuivat herneet, GT, mustikkakukko ja vesimeloni. Vaille ääniä jäivät mustikkapiirakka, Pömi (!), tilliliha, kaalikääryleet (!!) ja grillatut katkaravut – joita edes ehdottaja (Herra R.) ei vaivautunut äänestämään!

Kyllähän on tunnustettava, että mansikka on niin kesänmakuinen ettei sille rehellisesti sanottuna löydy haastajaa. Mansikat suoraan torimyyjän ropeesta naposteltuina aurinkoisena heinäkuun aamuna – aah!

Tänään ei kesästä ole sään puolesta tietoakaan, sataa ja lämpötila on + 8 C. Voi raukkoja valkolakkinsa saajia ja muitakin koulunsa tänään päättäviä.  Vaan jäähän muisto mieleen sateesta huolimatta. Ja onnittelut teille kaikille!