Huh-huh, nyt se on tehty! Kävin tänään web designer -näyttötutkinnon kakkosvaiheen haastattelussa, ja olen nyt osoittanut ammattitaitoani niin, että näytön arvioijat suosittelevat tutkintolautakunnalle tutkinnon hyväksyntää . JEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Täsmälleen ottaen kyseessä on Audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto verkkoviestinnän osaamisalalla. Ammattitutkinto taas on tasoltaan kolmen vuoden ammatillista työkokemusta vastaava tutkinto, joka jää perus- ja erikoisammattitutkintotasojen väliin eli juuri alalle tulleiden tai viisi vuotta alalla toimineiden välille. Ammattitutkintotasolla katsotaan henkilön pystyvän tekemään ammatillisia ydintehtäviä itsenäisesti, kun perustutkinnosta tarvitaan ohjausta ja opastusta, ja erikoisammattituukinnossa voi jo toimia toisten pomonakin.

Näyttötutkinnot ovat periaatteessa kaikkien alalla toimivien ulottuvissa, sillä näyttötutkintoon osallistuminen ei edellytä valmistavaa koulutusta. Ilman koulutusta en kyllä lähtisi kokeilemaan edes perustutkintoa. Eikä tämä ammattitutkinto tullut mitenkään vaivattomasti, töitä sai paiskia ihan reippaaseen tahtiin.

Mutta nyt on homma pulkassa tältä erää. Taidan huoahtaa hetken ja jatkaa sitten aivan toisentyyppistä projektiani, jonka  jouduin muutama viikko sitten sysimään sivuun. Toivottavasti saan sen aikataulun kirittyä kiinni.

Terveisin,

tuore weedee (muuten aika vanha Rva R.)

12 kommenttia artikkeliin ”Web Designer

    1. Kiitoksii ny vaan, vastaa turkulainen! Pitäisi vissiin vähätelläkin: ei tää ny mittän ol, tämmöse tähre tartte nim pal kohkata…

  1. Kyllä tuolla saavutuksella pitää kehuskella. Ei se itsestään synny. Onnea!

    1. Kiitos, mutta luontainen vaatimattomuuteni (hehheeh!!!) estää kehumasta! Hyvältä tuntuu joka tapauksessa, kun puolitoista vuotta iltaopintoja on saatu päätökseen.

Comments are now closed.