Kesä alkaisi vanhan  (1900-luvun loppupuoli) ajanlaskun mukaisesti ylihuomenna, kun kouluissa olisi huomenna laulettu suvivirsi, saatu todistus ja suunnattu lomalaitumille. Sen kunniaksi seniili Rouva Raadelmasta haluaa virittää pienen kesäkyselyn: mikä on se herkku, josta juuri sinun kesäsi alkaa?

     

Voit rastittaa niin monta kohtaa kuin haluat. Jos oma suosikkisi ei ole listalla, voit   kirjoittaa sen kohtaan ”muu”, jonka järjestelemä toteutti oivallisesti englanniksi ”Other”, tai jättää ehdotuksesi kommenttilootaan.

Vaihtoehto Pömi ei kenties avaudu kaikille blogin lukijoille. Se on Rouvien R. ja P. kehittämä drinksu, joka vastaa melko pitkälle Tom Collinsia. Taitaa olla Tomin serkku, Pöm Collins.

4 kommenttia artikkeliin ”Kesän maku

  1. Vesimeloniakaan ei ollut listalla!

Comments are now closed.