Sain Sauvajyväseltä viime viikolla Liebster Blog -tunnustuksen, joka on tarkoitettu ”pienille” blogeille eli sellaisille, joilla on alle 200 seuraajaa. Juu, ei todellakaan ole tällä blogilla sellaista määrää: kaksi taitaa olla parhaillaan rekisteröityneenä.

Sauvajyväsellä on viehättävä ruokablogi, josta löytyy muun muassa kiitettävä valikoima riistaruokaohjeita sekä kasvisten käyttöä ruoanvalmistuksessa sellaisessa laajuudessa, että ei voi kuin ihailla. Kannattaa tutustua!

Oma tehtäväni on jatkaa Liebster Blog -ketjua ja nimetä viisi blogia, jotka täyttävät nuo mainitut kriteerit. Haluan palkita seuraavat blogit:

Kaikki noista eivät ole ruokablogeja, mutta eipä genrerajausta tunnustuksella olekaan. Ja kaikkiin nyt palkittuihin blogeihin on syytä poiketa kurkistelemaan elämänmenoa – hyvää jatkoa teille, blogikumppanit!

Rouva itse jatkaa nyt kuumeilun hillintää. Minulle nousi aivan yhtäkkisesti eilen iltapäivällä kuume, joka keljusti elämöi kropassani. Ei ole kivaa. Hus, tauti, häviä!! (vaikka tuosta Hus-sanasta lähinnä tuli nyt mieleeni pääkaupunkiseudun sairaalajärjestelmä)

11 kommenttia artikkeliin ”Tunnustuksellista ja tautista

 1. Voi kiitos tunnustuksesta, Rouva R! Kokkeillaan-blogillakin oli pitkään kaksi uskollista seuraajaa, nyt määrä on suorastaan moninkertaistunut…kuuteen 🙂 Kaikista heistä olen mahdottoman iloinen!

  Rouva muistaa nyt pötköttää vällyn alla, kuume ei muuten nujerru. Huspoistauti!

 2. Kuningatar kiittää ja kohentaa kruununsa paikkaa päälaellaan. <3<3<3<3<3<3<3! Tää nyt on tällaista täällä hovissa ;D

 3. nää oli kivoja blogeja!
  jatkan silti vakkarina tän blogin katsomossa.

 4. Kiitos ja kumarrus!

  Tajusin just, että itse ainakin avoimesti salaa seuraan kaikkia näitä mahtavia blogeja vaikken olekaan älynnyt lisätä itseäni seuraajaksi mihinkään..! Ehkä tämmöset salaseuraajat nostaa seuraajamäärät vaarallisen lähelle tuota parinsadan rajapyykkiä eikä enää saisikaan olla liebster;)

  Ja voi tauti:( Koitahan selättää se! Oma kurja kuumetauti nujertui lopulta reilulla määrällä jäätelöä (kylmä alentaa kuumetta), viskillä terästetyllä teellä (ainakin sairastaminen on hilpeämpää) ja hehkuvan punaisilla ruusuilla (silmienkin täytyy levätä)- suosittelen vastaavaa reseptiä sinnekin!

 5. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Kiitos!

  Ja olen samaa mieltä Ahmijan kanssa, että jätski tehoaa tautiin kuin tautiin. Eikä aina tarvita tautiakaan.

  1. Niin, myös ennaltaehkäisevästi ja todennäköisesti myös taannehtivasti? Onko teidän jäätelökoneenne ollut viime aikoina kovassa ”lääketieteellisessä” käytössä?

 6. Toki, toki – myös ennen ja jälkeen.

  Kuinkas satuitkaan kysymään, sillä juuri eilen tuli mieleen, että vihreä tee -jäätelöä tekisi mieli…

Comments are now closed.