Joskus, tai oikeastaan aika usein, mietin, että mihin aikani oikein kuluu?

Tässä tämän perjantain aikaansaannoksia. Aamulla kipaisin yläkertaan, kun olin juonut ensin ihanan mieheni minulle tuoman karpalomehun. Olin laittanut illalla viimeisenä puuhana routapaistin uuniin kypsymään ja kiehauttanut paistin makuliemen. Kävin siis ottamassa paistin uunista ja tönäsin sen muhimaan liemeen.Kattila parvekkeelle vaan ja odottamaan lauantaita.

Palasin alakertaan ja laitoin pyörimään ensimmäisen koneellisen pyykkiä. Suihkun jälkeen takaisin yläkertaan, ja nyt oli vuorossa kurpitsan kaivertaminen Halloweenia varten.

Meidän perheen Jack O’Lantern.

Kun olin saanut kaiverrushommat valmiiksi, pesin kurpitsan siemenet odottamaan paahtamista ja paloittelin kurpitsan sisällön odottamaan keiton valmistamista.

Jossakin edellisten puuhien välissä olin tehnyt pullataikinan. Nyt siis leivoin rusinapitkot ja jätin ne kohoamaan.

Pitkojen kohotessa piirsin Halloween-koristelua varten lepakon mallikuvan. Skannasin sen ja tein pari kooltaan erilaista uutta mallia. Leikkelin niitä valmiiksi. Sitten kävin paistamassa pullat ja keittämässä kahvit.

Pyykkikone ja kuivausrumpu saivat uudet sisällöt ja palasin askartelupisteeseen. Lepakko-projektin jämäpaloista tein ökkömönkiäisiä.

Samalla hain netistä ohjeen kurpitsakeitolle ja paahdettaville kurpitsansiemenille. Herra palasi kotiin ja silmäilin iltapäivälehden. Ja nyt aion kavuta taas yläkertaan, tyhjentää astianpesukoneen ja laittaa nuo kurpitsasysteemit alulle.

Loppupäivä sitten meneekin television ääressä, koska perjantaisin tulee Herran ja minun lempiohjelma ”Pressiklubi”. Myös ”Korkojen kera” ja ”Tartu mikkiin” kuuluvat perjantai-iltoihin. Ja sitten onkin aika taas kömpiä sänkyyn ja katsoa yön erikoislähetykset. Painajaiset ovat jälleen olleet öitteni riemu ja riesa.

Huomenna on suunnitelmana pikkuisen tavallista tehokkaampi siivous. Laitan myös Routapaistin ohjeen tänne blogiin huomenna. Siinä olisi vinkkiä vaikkapa pyhäinpäivän ateriaksi.

Leppoisaa viikonloppua!