Vastaajan perustiedot

Ikä?
yli 60 vuotias 0 0%
50 – 60 2 33%
40 – 49 1 17%
30 – 39 3 50%
20 – 29 0 0%
alle 20 vuotias 0 0%
Sukupuoli?
Nainen 5 83%
Mies 1 17%
Mikä on mieleisesi blogini kategoria?
Ajast’aika 0 0%
Elämä noin yleisesti 4 67%
Media-asiaa 0 0%
Ruokajuttuja 2 33%
Sisustusta ja sen sellaista 0 0%
Mikä on mielestäsi blogini turhin kategoria?
Ajast’aika 2 33%
Elämä noin yleisesti 0 0%
Media-asiaa 1 17%
Ruokajuttuja 0 0%
Sisustusta ja sen sellaista 3 50%
Mitä muita blogeja seuraat?
  • Veljen pojan seikkailuja Uudessa-Seelannissa 🙂
  • Joitakin koirablogeja satunnaisesti
  • aku ankka
  • Pastanjauhantaa ja koiraharrastusblogeja
  • en mitään
Parannusehdotuksia, toiveita, risuja tai ruusuja blogilleni?
  • Olen perehtynyt Blogiin vasta ihan viime aikoina ja onnistuin koukuttamaan itseni…lieneekö peruja n.15 vuotta sitten käydyistä, välillä kiivaistakin mielipiteenvaihdoista…joiden johdosta kunnoitukseni Rouvaa Varsinais-Suomesta kohtaan on edelleenkin varsin suuri 🙂
  • Loistavaa luettavaa, jatka samaan malliin.Ruusuja ehdottomasti ihanista kuvista ja loistavasta kerronnasta!
  • Voisit kehua enemmän Herraa Varsinais-Suomesta
  • Eikä tuokaan ole turhin (viittaa media-asiaan), oli vaan pakko valita joku…
  • Luksusta tuo hyvä suomen kieli. Kiva seurailla arkisten asioiden aiheuttamia aivoituksia. Lisää vaan samaa! Ehkä aiheitten suhteen voisi olla vielä vapaampi ja kirjoittaa joskus introspektiivistä tekstiä omasta elämästä liittymättä mihinkään kehyskertomukseen.

Olen joskus ihmetellyt, kun bloggaajat pyytävät palautetta teksteistään tai monkuvat kommentteja kirjoituksistaan. Minun mielestäni he ovat saaneet huikeasti sekä kommentteja että palautetta, mutta nyt tämän ensimmäisen oman blogikyselyn jälkeen olen taipuvainen muuttamaan mielipidettäni. En ole tarpeeksi paljon pohtinut lukijoiden ajatuksia kirjoittaessani blogiin.

Ehkä se on myös johtunut siitä, että olen pitänyt näihin päiviin asti blogiani osittain suljettuna ja että olen lähinnä kokenut kirjoitelleeni itselleni. Muutama viikko sitten vein blogini Bloglovin’-järjestelmään ja sitä kautta se levisi myös Face Book-profiiliini. Kävijämäärät tuplaantuivat suunnilleen samanaikaisesti: nyt teitä blogivierailijoita on noin 40 vuorokaudessa (siis kirjatumisia uniikista IP-osoitteesta). Mukavaa!

Vastauksia Rouvablogin yksivuotiskilpailuun tuli siis viisi kommenttilootaan ja kuusi mielipidelomakkeella. Jälkimmäiset ovat anonyymeja, mutta joistakin vastauksista voin vetää johtopäätöksiä. Vai mitä mieltä te lukijat olette miesvastaajasta, joka on iältään 50-60-vuotias, seuraa aku ankka-blogia ja toivoo, että blogissani olisi enemmän kehuja Herrasta Varsinais-Suomesta? Jäljet johtavat sylttytehtaalle…

Blogin kategorioista suosituimpia olivat ”Elämä noin yleisesti” ja ”Ruokajuttuja”. Näihin lupaankin keskittyä jatkossa. ”Ajast’aika” on omasta mielestänikin vähän hoopo luokka, ”Sisutusta ja sen sellaista” taas menisi varmasti tuonne elämäpuolelle tai ruokajuttuihin, mikäli aiheet liittyvät kattamiseen. Media-asiat säilytän, koska aion jatkaa alan seuraamista. Pientä hienosäätöä voisin tehdä ja erottaa kirjallisuusjutut mediasta, koska eiväthän ne sinne kuulu. Näitä fiilauksia tulen tekemään, kun todennäköisesti vaihdan blogialustan jossakin vaiheessa syksyä.

Konkreettisista juttutoiveista Kievin kana ja sienimuhennoskuorrutteinen possun sisäfile riisipedillä tulevat toteutumaan mitä pikimmin. Ja syksyn lukukokemuksista tulen myös raportoimaan: olen jo katsellut kirjasyksyn tarjontaa sillä silmällä. Hotakaisen ”Jumalan sana” voisi koukuttaa alkajaisiksi, koska luin vasta nyt kesällä ”Ihmisen osan”.

KIITOS vielä teille kaikille ihanille Rouvablogin lukijoille, kun jaksoitte pysähtyä antamaan palautetta! Aika nöyräksi veti meikäläisen.