…koska voimme nyt nauttia aamulattet! Huonoja vitsejä heti perjantaiaamuna, mihinkähän tämäkin päivä vielä johtaa?


Tadaa-uusi perheenjäsenemme!

Rouva bongasi viime viikolla De Longhi-merkkisen monitoimikahvinkeittimen Kodin ykkösen syyskatalogista – ja huimaan alennushintaan eli miinus 60 euroa. No, Herran taivutteluun meni noin viikko, ja koska olemme päässeet latten makuun läheisessä Aschanin tehtaanmyymälässä, niin kuinka ollakaan, laite kotiutui meille toissapäivänä.

Rouva on harjoitellut barrista-hommia pari kertaa ja tänään aamulla nautimme ihkaensimmäiset aamulattet!

Oli kyllä namia.

Croissant on valitettavasti eilinen eikä oikein napannut, mutta aikomus oli hyvä. Maidonvaahdottamiseen tarvitsemme vielä kannun tai muun apuvälineen, mutta hyvin höyrysi ja latte maistui juuri niin hyvältä, kuin sen pitikin.

Kahvikoneessa on sekin kiistaton etu, että voimme vihdoinkin käyttää kaikkia kahtatoista häälahjaksi saamaamme espressokuppia. Tähän asti ne ovat päässet esille munakuppeina. Kaikille hääpareille tiedoksi: jos päädytte Stockmannin lahjapalveluun, niin ottakaa huomioon, että voitte saada juuri tusinan kuppeja, mutta ette lainkaan alulautasia kupeillenne! Ohjeistaa nimimerkki ”Tosi on”!

Näin sitä taas elämisen laatu koheni pikkuriikkisen. Aamuihin on mukavaa herätä, kun tiedossa on iso lasillinen lohdullista maitokahvia.