Tässä rakkaan mieheni tekemän syntymäpäiväkortin kuva!

Tänään siis juhlintavuorossa on Rouva itse. Ihana mieheni oli aamulla laittanut kaikkiin mahdollisiin viestintävälineisiin onnittelunsa. Varsin oivaltavaa some-osaamista!

Eilisen illan vietimme Kuusistonsalmea vahtien. Muutama erittäin vettynyt kohta herätti odotuksen siitä, että jäät voisivat lähteä nopeastikin – etenkin, kun luodetuuli voimistui iltaa kohti. Mutta harmin paikka, samalla myös lämpötila laski ja salmi meni uudelleen riitteeseen. Lähiaikoina jäät kuitenkin lähtevät, mutta eivät siis meidän veikkaustemme mukaisesti.

Eilisiltana laitoin blogiin kuvan 50 ruususta, jotka sain vuosi sitten. Herra oli ne minulle yllätyksenä käynyt tilaamassa suosikkikukkakaupastamme ja sitten kuljettanut vaivihkaa varastoomme. Myöhään illalla, kun olin jo nukkumassa, Herra oli hakenut kukat ja asettanut ne keittiön pöydälle odottamaan aamua. Mikä mahtava ”vihta” se kimppu olikaan! Ja voi, mikä tuoksu ruusuista lähti. Tässä kuva vuoden takaa:

Nyt nuo ruusut ovat yläkerran toiletissa kauniisti kuivuneina. Mikä olikaan se kukkakauppiaitten slogan vuosia sitten: ”Sano se kukkasin” tai jotakin sen kaltaista. No, Herran kukkaisviesti ei jäänyt epäselväksi!