Olettekos, arvon blogi-lukijat, nähneet mitään keväisempää ilmestystä kuin puna-valkoiset Marimekko- Converset?

En minäkään, mutta nyt olen, kun kävin hakemasta postista paketin. Jokin aika sitten Rouva U. Atlantin tuolta puolen tiedusteli erittäin omaperäisesti mieltymystäni erilaisiin väripareihin ja samassa yhteydessä kengän kokoani. Ja nyt hän, mokoman ihana sister, lähetti minulle elämäni ensimmäiset Converset! KIITOSKIITOSKIITOSKIITOS!!!!

Viime viikolla Rouva U. kertoi saapuvansa kesävisiitille Suomeen poikansa kanssa. Uutinen riemastutti meitä kovasti! Rouva U.:n blogissa olivat jo esillä hänen Conversensa, joten kesäkuussa pidämme massiivisen Converse-kokoontumisen täällä meillä. Täytyykin heti ryhtyä suunnittelemaan sitä…

Converseni pääsevätkin heti avartamaan maailmaansa, sillä aion ottaa ne mukaan risteilyllemme. Mikäs sen mukavampaa, kuin dallata laivalla uusilla popoilla. Ulos kun näillä tossuilla kun ei ole vielä vähään aikaan asiaa.