morsiuskukkani
Tämä oli morsiuskukkani, kimpuksi sitä ei voine kutsua. Kukkakauppa Katariinasta, kuinkas muuten!

Rouva ja Herra juhlivat tänään toista hääpäiväänsä, kaksi päivää etukäteen .

Juhlinta käynnistyi oikeastaan jo eilen molemminpuolisella lahjonnalla. Herra ilahdutti jo toistamiseen hääkukan replikalla!

IMG_0556 (640x480)

Morsiuskukkani 20.9.2008

Rouva puolestaan rämpi totaalisessa kaatosateessa Turun keskustassa vastikään avattuun ranskalaiseen juustopuotiin Fromage Gourmandiin, josta mukaan tarttui viiden juuston lajitelma ja kasa aitoja croissanteja (jotka tosin on jo syöty). Illalla on siis luvassa juustotarjoilua: Crottin de chavignol, Roquefort Carles,  Brie de Meaux, Comté ja yksi pieni möykkymäinen juusto, jonka nimeä en nyt muista. Palanpainikkeena beaujolais-viiniä, jonka nimi samoin nyt hakusessa.

Eipä siis hassumpaa viikonloppua luvassa!