nelonen

 

Neljä vuotta bloggaamista! Aika on kulunut kuin siivillä, vaikka paljon on ehtinyt tapahtuakin tällä välin. Vaan nytpä ei muistella: viritetään synttärien kunniaksi pieni kisa – yleisön pyynnöstä.

palkinnot_2014 (1280x993)

Aloitetaan oleellisimmasta eli kisan palkinnoista. Ne ovat kaikki ihanaakin ihanammasta Kelovee-kaupasta (mutta ihan omalla rahalla hankittuja). Helteisen elokuun kunniaksi palkinnot liittyvät juomiin, niiden viilentämiseen ja salaattiin 🙂

viinbag_menu_kelovee (359x520)

Ykköspalkinto on Menu-sarjan viinipussin kantolaukku, johon saa tarvittaessa mahtumaan myös ”kylmäkallen”. Meillä on tämmöinen kassi ollut jo vuosia, kestävä ja kätevä kuin mikä. 

viinijaahdytin_menu_kelovee (520x520)

Toinen palkinto on samaisen Menun viinipullon viilennin. Tyylikäs cooleri, joka ei kuitenkaan vei kaapista tilaa.

salaattiottimet_sagaform_kelovee (390x520)

 

Kolmas palkinto on Sagaformin salaattiottimet. Taidan osallistua itsekin kisaan, sillä olen näitä havitellut meille jo jonkin aikaa :)!

Ja sitten niihin kysymyksiin. Rouva Raadelmaa kiinnostaa kovasti se, millä laitteella blogiani luette. Tässä vähän vilahtelee web designer-taustakin. Sivustoni on ollut jo pidempään responsiivinen, jonka toivottavasti tablettitietokoneen ja älypuhelimen käyttäjät ovat huomanneet.

Toinen Rouvaa kiinnostava kysymys liittyy reseptien viemiseen keittiöön. Itse kun olen melkoinen klähmätassu enkä halua tuhota tablettitietokonettani paistinrasvalla, tulostan yleensä reseptit. No tuo tietenklin edellyttää tulostinta, mutta kuinka sinä toimit? Samalla haluaisin selvittää, käyttääkö kukaan edes ohjeitani kokkailuun?

Vielä kiinnostaisi keittokirjojen kohtalo. Käytätkö painettua keittokirjaa ja jos, niin mitä yleisimmin?

Tablet with food photo, fork and knife, conceptual

Tässä siis kisan vaativin osuus. Vastaukset jätetään tällä kerralla nimettöminä, koska  nuo aiheet kiinnostavat minua aidosti.

Palkinnot taas arvotaan niiden kesken, jotka jättävät kommenttilootaan jonkin riipustuksen, pelkkä hymiökin riittää. Kommenttilaatikko edellyttää sähköpostiosoitteen jättämistä, mutta ei näytä osoitetta muille kuin minulle. Voit kirjoittaa kohtaan ”Nimi” (pakollinen)  ihan minkä nimen tahansa, mutta se taas näkyy muillekin (eli ehkei kannata mitään kovin roisia kirjoittaa…tai no, ei sekään haittaa, minähän sen kytköksen vain näen…)

Vastaus- ja osallistumisaikaa on perjantaihin, 15. elokuuta 2014 asti. Arvonta on lauantaina aamupäivällä. Osallistuthan? JEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
 

76 kommenttia artikkeliin ”Rouva Raadelmasta -blogin nelivuotissynttärit!

 1. Oot ihku :)))
  Hirmu paljon onnea 4-vuotiaalle!

 2. Monet herkkureseptit olen jo testannut, ja muutoinkin blogiasi on oikein mukava lueskella. Kiitos RIPASUlle vinkistä 😉

 3. Onnea 4-vuotiaalle blogille! Blogissa mukavaa on selkeä, mutta rento ote ja hyvät kuvat. Tykkään!

 4. Neljä vuotta eikä suotta, onnea! Minulle tärkeää on myös nähdä miltä valmiin annoksen tulisi näyttää 🙂
  ja sun blogissasi on mahtavia kuvia, jotka saavat kokeilemaan reseptejä. Kiitos ❤

 5. Cittarista bongasin sinut muistaakseni vuosi sitten:)….Sen jälkeen olen seurannut blogiasi ja monta herkkua olen niistä valmistanut perheelle ja ystäville:);).Keloveessakin tulee käytyä silloin tällöin:)..Tattis vaa ihanasta blogista :);(…

 6. Onnea 4 v! Ohjeesi ovat pelastaneet pulasta monta kertaa.

 7. Ihan huippu blogi näihin ruoka-asioihin liittyen! Samoin on kattausten laita! Kiitos ja kumarrus!

 8. Monia ohjeita olen kokeillut ja käytän edelleen. Onnea 4-vuotiaalle!

 9. Onnea 4-vuotiaalle! Blogisi on inspiroiva; olen iloinen, että voin katsella sitä vaikkapa töistä palatessa ja ruokakauppaan mennessä. Ja varsinkin viikonlopun ruokapuolta suunnitellessa.

 10. Onnea neljä vuotiaalle! Kyllä ne reseptit tulee töissä tulostettua tai sitten kirjoitettua omaan reseptivihkoon.
  Keittokirjoja on aika paljon ja välillä niistäkin tulee haettua ohjeita. Rakkain keittokirjani on ”Ruokia vuodenaikojen mukaan”, jonka sain isoäidiltäni muutettuani omilleni. Isoäitini oli pitokokki. Siitä kirjastä löytyy kaikki perusjutut maksalaatikosta kaalikääryleisiin.

 11. Onnea ensimmäisestä nelivuotiskaudesta (ihan presidentillistä!) ja kaikkea hyvää tulevalle! Juttujasi on aina hauska lukea ja reseptit toimivat!

  ❤Heli

 12. Olipas mukava blogi seurattavaksi…. (vasta äsken löysin sinut..; ))ja ONNEA pitkästä 4-v taipaleesta! Olen itse innokas ruokafriikki ja haaveilen omasta blogista…tykkään yksinkertaisen kauniista tyylistäsi! Kaikkea hyvää loppuvuodelle 2014 & uusia antoisia reseptejä odottaen!

 13. Pitkä aika ja paljon hyviä juttuja 🙂

 14. Paljon onnea 4-vuotiaalle! Mukaan arvontaan. Ninuska76

 15. Paljon onnea nelivuotiaalle! Blogisi kuuluu edelleen suosikkeihini ja täällä tulee vierailtua usein. Monet reseptit olen kokeillut ja kokeilut ovat siirtyneet meidän vakkarilistalle, herkullisia ohjeita. Toivottavasti blogisi pyörii monia nelivuotiskausia!

 16. onnea nelivuotiaalle! blogi on tosi ihana ja sun reseptit mahtavia 🙂 kiitos!

 17. Onnittelut!
  Monta hyvää reseptiä olen täältä bongannut, varmasti tulee vierailtua jatkossakin! 🙂

 18. Hieno blogi Sinulla – monet reseptit testattu ja todettu toimiviksi.

 19. Blogisi on yksi suosikeistani. Monet herkulliset ohjeet ovat tänäkin kesänä tulleet tutuiksi kesäasunnollamme. Herkullista jatkoa!

 20. Kiva blogi, mutta tekee hemmetin nälkäiseksi (paitsi kuvat Artusta, joka koiruus on syötävän ihana, mutta pelkästään ihailumielessä).

 21. Jiihaa! Blogionnee mahtavalle blogille ja bloggarille!! 😀

 22. Onnittelut, 4 vuotta on jo ihan kunnioitettava ikä blogille!

 23. Onnittelut myös täältä, toivottavasti vuosia on vielä paljon edessäkin!

 24. Paljon onnea ja kiitos innostavasta blogista!

 25. Ruokareseptin johdattamana olen tänne tieni löytänyt ja lukijaksi jäänyt! Ihania reseptejä, joita on kotikeittiössä kokeiltu!! Hyvät kuvat ja mukavat jutut! Onnea 4-vuotiaalle blogille!

Comments are now closed.