puhdas_koti1 (1280x917)

Joka neljäntenä maanantaina meillä näyttää tällaiselta: kaikki kodin pinnat ovat puhtaita, matot imuroituja ja hanat sun muut nippelit kiiltävät kirkkaina. Mistään taiasta ei ole kyse, vaan siivoussopimuksesta kaarinalaisen LA8:n kanssa 🙂 

puhdas_koti2 (1280x902)

Olemme nauttineet LA8:n palveluista nyt muutaman kuukauden, ja täytyy kyllä tunnustaa, että siivoussopimus on parasta mitä meidän huushollissa on tapahtunut mies- ja naismuistiin.

Meidän perheen siivousrutiinit ovat olleet tähän asti ihan perustasoa: Herra Raadelmasta hoitaa imuroinnit ja tarvittaessa moppaukset ja Rouva pesee keittiön, vessat ja kylpyhuoneen. Pesuaineiden valinta on ollut sattumanvaraista, samoin kuin siivousmotivaatio. Arttu-koiran myötä siivoustiheys on kyllä kasvanut, kun pikku-ukkelin tassuissa siirtyy tannerta sisätiloihin.

Ammattilaisen kädenjälki on aivan omaa luokkaansa. Siivousmaanantain jälkeen kaikki paikat kodissa ovat yhtä siistejä, ja se kannustaa itseäkin pitämään paikat ruodussa. Jopa leväperäinen Rouva R. innostui järjestelemään entropiatilaksi nimetyn back officensa eli kodinhoitohuoneen viimekertaisen LA8-siivouksen jälkeen. Tuota voi pitää jo keskikokoisena ihmeenä!

puhdistuaineet (1280x1030)

LA8: n käyttämät siivousaineet ovat kaikki biohajoavia, mikä miellyttää meikäläisiä kovasti. Ja paitsi että puhdistusaineet ovat luontoystävällsiä, on niissä mielettömän ihana, hillitty tuoksu – sellainen puhtoinen.

Puhdistussaveen hurahdin heti, kun näin meidän kylpyhuoneen suihkukaapin lasiseinät suursiivouksen jälkeen. Ne olivat täysin kirkkaat. En viitsi kertoa, millä kaikilla vähemmän luontoystävällisillä aineilla olin niitä itse yrittänyt kuurata…

No niin, nyt aavistelen jo tällaisen ylellisyyspalvelun hintakauhistelua! Tadaa, meillä on LA8:n Gold-tasoinen sopimus, jonka mukaan siivouspalvelun hinnaksi tulee 3€ päivässä! Kotisiivous on lisäksi kotitalousvähennyskelpoista työtä. LA8:n sopimuspaketeista löytyy jokaiseen talouteen sopiva versionsa, tämä riittää meille. Alkuun otimme suursiivouksen, ja nyt pärjäämme hyvin tällä kerran kuussa siivouksella.

Suosittelen siivouspalvelun käyttöä lämpimästi. Puhdas koti todellakin parantaa elämisen laatua.