ruusun_ja_kirjan_paiva_2014_b

Kirjan ja ruusun päivänä pari  viikkoa sitten poikkesin kirjakauppaan hankkimaan Tommi Kinnusen ”Neljäntienristeys”-kirjan. Olin sitä jo pidempään harkinnut, mutta koska kaupanpäällisenä sattui saamaan suosikkini Anna-Leena Härkösen ”Takanapuhumisen taidon”, oli ajoitus täydellinen. Molemmat olivat hyviä…

neljantienristeys

…mutta Kinnusen kirja aivan huippu. Tarinat kasvavat päätöksessä yhteen, ja alkoi tehdä mieli lukea kirja uudelleen alusta. Tätä pidän jo melko erityisenä lukukokemuksena. 

Jos siis jollakulla on äitienpäivälahja hakusessa, niin suosittelen lämpimästi. Enkä taida olla ainoa Kinnuseen ihastunut, sillä tämänaamuisessa Hesarissa kerrottiin kirjaa jonotettavana 1 100 hengen voimin pääkaupungin kirjastoissa.

Enkä nyt enempää aio ”Neljäntienristeyksestä” kertoa, jotta en paljasta juonta.

IMG_4063 (412x640)

Ja kukapa tässä kuikkii? Meidän pikkuriiviömme Arttu on kärsinyt viime päivät vatsavaivoista. Raukkaparka on hätäännyksissään tehnyt lörökakkoja sisälle. Onneksi nyt alkaa massu olla kunnossa. Kurjaa on ollut :(…

Ja väsähtäneitä ovat myös Artun Husse ja Matte. Toissapäiväiset taloyhtiön pihatalkoot tuntuvat vielä kropassa. Vaan onneksi ollaan jo torstaissa ja viikonloppu nousee aikahorisonttiin. 

2 kommenttia artikkeliin ”Luettua ja vähän muutakin

  1. Toivottavasti Arttu-veijari on jo tokeentunut mahapöpöstä! Ei ole kiva tehdä niitä lörölöytöjä ympäri taloa, mutta nenä ohjaa oikeaan suuntaan :-).

    Oikein hyvää viikonloppua koko porukalle – kirjoja ja kalastusta…

    1. Kiitos, kiitos 🙂 Annoin Artulle eilen probioottia ja ukkelin ”tuotokset” kohenivat heti. On se muuten kummallista, että ne löröt löytävät aina paikkansa kaikkein uusimmalta matolta ja sen vaaleimmasta kohdasta! Jokin Murphyn laki kai sekin…

Comments are now closed.