Kuulin tämän J. Karjalaisen uuden kappaleen jokunen viikko sitten ensimmäisen kerran ja kokemus oli jotenkin häkellyttävä: onko tämä ”vanhaa-kunnon-jii-karjalaista” vai ihka uutta? Ja uuttahan se sitten oli. Tosin laulun yksi säkeistöistä käsittelee juuri samaa asiaa:

Sitten kerran kun avaat radion
kuulet kumman tuttua, kaunista
jonka luulet, oot kerran tuntenut
jonka luulit, oot voinut unohtaa

Viimeisimmässä Suomen Kuvalehdessä on hieno henkilökuva J. Karjalaisesta, suosittelen.

* * *

Ruokajuttuja ei ole nyt luvassa, eikä leivontaakaan. Ihmeellinen kuumeiluni, joka tulee ja menee eestaas, on taas palannut. Nymmääenjaksaenempiä. Yksi hyvä kalaruokaohje on luvassa, jahka tästä taas noustaan.

2 kommenttia artikkeliin ”Menneitä miehiä – ja naisiakin

  1. Minulle kävi samoin. Piti kuunnella muutamaan kertaan ja miettiä, että tykkäänkö nyt yhtään vai en. Toisaalta pidän kappaleen ”hävikistä herkuksi”-teemasta, kierrätyksestä, mutta en ollut ihan varma tykkäsinkö siitä, miten rimmaus oli otettu aika rennosti. Sitten kun näin videon, olin myyty! Siinä mies, joka uskaltaa näyttää ikäiseltään ja on niin HOT! 😀

    1. Ehkä se oli juuri tuo mainitsemasi ”rento rimmaus”, joka sai kuuntelemaan. Ja on se NIIN hyvännäköinen MIES :)!

Comments are now closed.