Tämän You Tube-pätkän lisääminen blogiin on Rouvan kokeilu. Huomasin nimittäin, että vuodatus.fi:n blogin sisältövalikkoon oli ilmestynyt Koodi-niminen näppäin, jota etsin alkuvuodesta enkä löytänyt. Kokeilin siis videoklipin upottamista tänne, ja vaikuttaa onnistuneen.

Tuo Jore Marjarannan kappale ”Niin kaunis on Helsinki nyt” (alkuperäinen Peter Jöbackin ”Stockholm i natt”) kolahti Rouvaan heti ensikuulemalta. Sanat siihen on laatinut teatteripuolen monilahjakkuuss Juha Siltanen, joka puolestaan dallaili samoja lukion käytäviä kuin minäkin joskus viime vuosituhannella. Laulun sanoissa on häivähdys siitä Helsingistä, jonka muistan ja jota ei enää muutama vuosi sitten ollut, kun Herran kanssa yritimme etabloitua itäiseen rantakaupunkiin.

Tänä perjantaina on kyllä Rouvan takki niin tyhjä kuin vain olla voi. Viikkoon on mahtunut paljon opiskelua, molempien kurssien vetäjien henkilökohtaiset juttutuokiot ja vaikka mitä, pääosin huippumyönteistä ja kivaa asiaa. Kyllä niistäkin voi väsähtää.

Herra lähti aamujunalla Helsinkiin (siitä varmaan assosiaatio ylläolevaan) ja kunhan hän sieltä iltapäivällä palailee, alkaa meillä viikonloppu. Perjantai-illan suunnitelmissa on ainakin hyvää ruokaa, juomaa ja musiikkia, kuten meillä vaikuttaa tämän bloginkin perusteella olevan ihan tavast’takaa. Tai siis tuntuu siltä, että tästä on tullut perjantai-blogi!

Ja huomenna kyllä nukutaan aamulla juuri niin pitkään kuin unta riittää!