Huh, kun on pitänyt hoppua ja nyt vasta pääsen toivottamaan teidät tervetulleiksi tänne uudistettuun blogiini.

Viikonlopun vastoinkäymiset eivät rajoittuneet vain blogin URLin rikkoutumiseen, vaan ehdinpä murtaa hampaanikin –  tosin en hampaidenkiristelyyn blogiongelmien vuoksi, vaan ihan salmiakkimässytykseen. Pakko tunnustaa! Vaan nytpä ovat molemmat kunnossa ja palataan päiväjärjestykseen!

WordPressissä on muutama ominaisuus, joista arvelen olevan iloa niin teille kuin minullekin. Ensinnäkin, blogin sivut saa kätevästi muutettua tulostusmuotoon tekstiosan alalaidassa olevasta toimintonäppäinrivistä. Samaisesta rivistä löytyvät myös sähköposti- ja SoMe-täpät, jos niitä nyt kukaan haluaa  käyttää.

Toiseksi: blogin oikeanpuoleisessa palstassa on näppäin blogiseurannalle, joka siis toimittaa sähköpostitse tiedon päivityksestä. Myös BlogLovin’ -näppäin löytyy siitä pitäville (tekstiosan alapuolella, sivun alalaidassa).

Etsi-toiminto auttanee varmasti löytämään vaikkapa lihapullaohjeen. Teen vielä jossakin vaiheessa reseptihakemiston. Nyt reseptejä voi seuloa esiin myös klikkaamalla ”Ruokajuttuja” -kategorian kuvaketta, joka avaa sinne luokittamieni blogipäivitysten alkuosan tekstit.

Piikkiönlahti näyttää jäätyneen kevesti. Piispanlinnan rauniot näkyvät näin talviaikaan meillekin.

Eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa tule tutuksi…

Varsinais-Suomeen tuli muuten talvi aivan yllättäen. Tässä vielä otos aamun maisemasta ja sitten kuulemiin!

Yksi kommentti artikkeliin ”Tervetuloa, rakkaat blogiystävät!

Comments are now closed.