Ha-haa, vihdoinkin löytyi tarkoitus meidän alakerran aulatilallemme: se on nyt Hall of Fame!

Herran mitalitaulu: vasemmalta ylhäältä naisten lentopallon Suomen Cupin kultamitali vuodelta 2000, naisten lentopallon SM-kultamitalit v. 2001 ja v. 2002 (alhaalla vasemmalla), Sulkavan Suusoutujen mitali vuodelta 2011 (alhaalla oikealla) ja keskellä Herran MBA-kurssin muistomitali.

Sarjaa voisi vielä täydentää Herran kunniamaininta ”Vuoden Naisvoimistelija 1995”, mutta siitä ei ole valitettavasti muistoesinettä. Kyseessä ei siis ole mikään sukupuolenvaihdosmanööveri, vaan Herra ehti toimi vuosia erään naislentopallojoukkueen hallituksessa, josta siis nuo mitalit. Voimistelutunnustus puolestaan heltisi aktiivisuudesta äijäjumpassa, jonka järjesti paikallinen naisvoimisteluseura.

Arvatkaapa, olenko YLPEÄ mieheni saavutuksista!Tuo taulu on kovan työn tulos, koska jouduin liimaamaan mitalit kolmesti taulupohjaan -pahuksen painavia kun ovat!

Siinäpä toisaalta ovatkin tämän lomaviikon konkreettiset saavutukset. Ollaan siis jatkettu ansiokkaasti vapaapäivien viettämistä. Ja samaa on luvassa vastedeskin, kunnes viikon päästä saamme Rouvan ja Herran Pirkanmaalta iloksemme. Silloin pidetään todella paikalliset ”Kesäfestarit”. Ruokalistasuunnitelmat ovat jo hyvässä vauhdissa ja koeannoksiakin ehdittiin maistella toissapäivänä…ihanaa oleilua hyvässä seurassa on siis luvassa! Tässä pieni virittäytymispläjäys:

Tosin kukaan meistä ei ole nimeltään Esa – vielä!!!!

Leppoisaa viikonloppua